„Моята красива жена“ – една кампания за красотата отвътре

Posted by Иво Илиев in Други разни, Семкаджийница on февруари 12, 2014

bg1Докато почти всички брандове за дрехи и мода показват как с техните продукти жените са по-красиви и желани, една тайландска компания споделя съвсем друга философия – жените вече са красиви. Те винаги са красиви, защото са добри.

„Тя беше една съвсем обикновена жена, но когато се усмихваше на детето си, виждах колко е красива всъщност“ – една от репликите, част от трите видеа в дигиталната кампания на Wacoal, която стартира в YouTube от средата на януари.2014. Заедно с нея стартира и уеб сайт , в който всеки може да сподели истинската красота на жена, която обича, или която познава.

Трите видеа разказват три наистина трогващи човешки истории. Действителни истории за съдбите на три различни жени, които са красиви просто, защото са истински добри.

Ето ги и видеата:Иво Илиев

___ Повече за автора четете от тук | YouTube канал | Facebook страница ___ Иво Илиев e управител на дигиталните маркетинг компании BOLANDILA и InteractAGE. ___ Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат опит в маркетинга и рекламата на международни компании. Практикува като консултант, водещ на корпоративни обучения, лектор. ___

Comments (1)

  1. Александър Ненов каза:

    Тази кампания показва, че мисията, визията и ценностите на Wacoal не са просто стандартните корпоративни документи, които да красят офис стените, а са реално преживяни и екипът искрено вярва в тях. Ако наистина всяка компания се води от своите мисия, визия и ценности, тогава бизнес климата ще бъде значително по-приятен и устойчив. Страхотно попадение Иво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *