SEO Конференция 2010

Разбира се при подобно събитие няма как блогосферата да не се самомобилизира и да не анонсира SEO Конференция 2010. И аз като скромна част от българското интернет пространство съм и малко горд, и малко развълнуван, че у нас се обръща подобаващо внимание на SEO бранша и SEO услугите и това става на едно високо професионално ниво именно на SEO Конференцията.

До момента в сайта на SEO Конференцията е обявено следното:
“Място на провеждане на SEO конференция 2010 : зала Витоша с 300 места в Интер Експо Център !
Зала Витоша е оборудвана с аудио и дискусионна система, система за симултанен превод (до 4 езика), интернет и телефонна връзка. Възможно е използването и на допълнителни технически средства: мултимедия, лаптоп, плазмен екран, видеокамера, шрайбпроектор, флипчарт, видео, TV, монитор, DVD плеър, факс апарат, копирна машина.”

Ако не сте от София може да разберете подробно как се стига до мястото на провеждане на SEO Конференция 2010 оттук

Сега нека разкажа малко за SEO Конференция 2010. Педварително трябва да спомена, че нямам някакви лични наблюдения, защото миналата година, въпреки голямото ми желание, бях възпрепятстван да посетя събитието. Затова ще се придържам към информацията от уеб сайта на SEO Конференция 2010, а дай Боже тази година да успея и да присъствам на събитието лично.

SEO Конференция 2010, както вече се досещате, ще постави актуалните тенденции в SEМ и SEO като база за изучаване, дискусия и натрупване на практически знания. Конференцията ще се проведе на 11 юни 2010, от 9:00 до 18:00 ч. и ще включва 7 лекции по 35 минути всяка. Ще има и кръгла маса за дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсещи машини. По този начин след всяка лекция ще има възможност за нейното дискутиране, отговори на въпросите на присъстващите и обогатяване на знанията. Организаторите са обещали темите да бъдат максимално близки до практическата работа на SEM и SEO специалистите, което ще направи SEO Конференция 2010 едно изключително полезно мероприятие.

Все още лекторите не са известни. Същото важи и за темите на SEO Конференция 2010, но тази информация ще е налична в сайта вероятно съвсем скоро.

» Ново! Вижте лекторите и програмата на SEO Конференция 2010 оттук!


Тази статия е разгледана общо 2 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

 1. Brayan 04.05.2010 на 12:43

  така и не намерих информация на сайта им как да се закупи пропуск

  Reply
  1. admin 04.05.2010 на 12:46

   Май скоро и това ще го има, на този етап все още информацията е малко

   Reply
 2. Evgeni Yordanov 03.05.2010 на 11:27

  Прав си, че ще прави отклик в блогосферата… поне в блогосферата на уеб бранша. Всички ще са там, дори и да не са SEO-та. Аз бях миналата година… добро прекарване беше. Не научих нищо ново, но ако си добър професионалист няма и как да очакваш от такива конференции да научиш нови неща. Трябва да си напред с играта иначе конкуренцията те мачка 😉

  Reply
  1. admin 03.05.2010 на 11:54

   На едно такова събитие дори и комуникацията, запознанствата и дискусиите си струват отиването. Да не говорим за знанията, които ще предложат лекторите.

   Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *