SEO Конференция 2010


 

Разбира се при подобно събитие няма как блогосферата да не се самомобилизира и да не анонсира SEO Конференция 2010. И аз като скромна част от българското интернет пространство съм и малко горд, и малко развълнуван, че у нас се обръща подобаващо внимание на SEO бранша и SEO услугите и това става на едно високо професионално ниво именно на SEO Конференцията.

До момента в сайта на SEO Конференцията е обявено следното:
„Място на провеждане на SEO конференция 2010 : зала Витоша с 300 места в Интер Експо Център !
Зала Витоша е оборудвана с аудио и дискусионна система, система за симултанен превод (до 4 езика), интернет и телефонна връзка. Възможно е използването и на допълнителни технически средства: мултимедия, лаптоп, плазмен екран, видеокамера, шрайбпроектор, флипчарт, видео, TV, монитор, DVD плеър, факс апарат, копирна машина.“

Ако не сте от София може да разберете подробно как се стига до мястото на провеждане на SEO Конференция 2010 оттук

Сега нека разкажа малко за SEO Конференция 2010. Педварително трябва да спомена, че нямам някакви лични наблюдения, защото миналата година, въпреки голямото ми желание, бях възпрепятстван да посетя събитието. Затова ще се придържам към информацията от уеб сайта на SEO Конференция 2010, а дай Боже тази година да успея и да присъствам на събитието лично.

SEO Конференция 2010, както вече се досещате, ще постави актуалните тенденции в SEМ и SEO като база за изучаване, дискусия и натрупване на практически знания. Конференцията ще се проведе на 11 юни 2010, от 9:00 до 18:00 ч. и ще включва 7 лекции по 35 минути всяка. Ще има и кръгла маса за дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсещи машини. По този начин след всяка лекция ще има възможност за нейното дискутиране, отговори на въпросите на присъстващите и обогатяване на знанията. Организаторите са обещали темите да бъдат максимално близки до практическата работа на SEM и SEO специалистите, което ще направи SEO Конференция 2010 едно изключително полезно мероприятие.

Все още лекторите не са известни. Същото важи и за темите на SEO Конференция 2010, но тази информация ще е налична в сайта вероятно съвсем скоро.

» Ново! Вижте лекторите и програмата на SEO Конференция 2010 оттук!

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

4 коментара

  • така и не намерих информация на сайта им как да се закупи пропуск

    • Май скоро и това ще го има, на този етап все още информацията е малко

  • Прав си, че ще прави отклик в блогосферата… поне в блогосферата на уеб бранша. Всички ще са там, дори и да не са SEO-та. Аз бях миналата година… добро прекарване беше. Не научих нищо ново, но ако си добър професионалист няма и как да очакваш от такива конференции да научиш нови неща. Трябва да си напред с играта иначе конкуренцията те мачка 😉

    • На едно такова събитие дори и комуникацията, запознанствата и дискусиите си струват отиването. Да не говорим за знанията, които ще предложат лекторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *