Иво Илиев, специалист дигитален маркетинг и реклама

Иво Илиев - специалист дигитален маркетинг

Аз съм Иво Илиев, специалист в дигиталния маркетинг с практика от 2003г. насам. Блогът, в който сте, беше създаден от мен през 2006г. и до днес във всеки свободен момент отделям време в него да споделям част от своята експертиза, ноу-хау и полезна информация в областта на маркетинга и бизнеса.

Управител съм на BOLANDILA™ и InteractAge – организации, извършващи професионална дейност в областта на дигиталния маркетинг, реклама и комуникации.

Имам богат професионален опит в работата за бизнеси във връзка с маркетингови и рекламни кампании на 3 континента, които през годините са се доверявали на мен и моите колеги относно управление на местни и международни маркетинг инициативи.

Вярвам, че знанието и споделения опит са важни свързващи елементи, в които можем да сме заедно и да колаборираме успешно. Блогът ми го доказа през годините, в които ме запозна с много страхотни личности. С голяма част от тях имаме споделени проекти и приятелства, което е безценно. Най-вече – обменът на идеи е нещо, което ме мотивира да поддържам този сайт.

Телефон: +359889257334

Email: info[at]bolandila.com

Маркетингови и консултански услуги

 

събития с лектор Иво Илиев - маркетолог

Практиката ми обхваща услугите:

  • Фирмени обучения и професионални консултации в областта на дигиталния маркетинг, насочени към екипи или специалисти от фирми и организации, реклама, бизнес стратегии;
  • Управление и одитиране на дигитални реклами в платформи като (но не само): META, TikTok, YouTube, Google и пр.
  • Изготвяне на цялостни дигитални маркетингови, рекламни и комуникационни стратегии за национални и международни компании;
  • Проучвания и стратегическо целеполагане на бизнеси в дигитална среда;
  • Изготвяне на брандинг политики;
  • Изготвяне на UX, консултинг и изготвяне на рекламни криейтиви;
  • Мениджмънт и планиране на omni-channel маркетингови и рекламни инициативи.

Информация в медиите

Малка част от интервюта и информация в медиите:


Тази статия е разгледана общо 992 638 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *