Световно признание от Facebook за агенцията ни

Горд съм да споделя, че агенцията ни беше одобрена за включване в една от най-престижните професионални общности за facebook marketing – Facebook Studio. Това е един проект на компанията „Фейсбук“, в който периодично се показват едни от най-добрите фейсбук промоции, приложения и кампании, реализирани от агенции и организации от целия свят.

Ние сме първата агенция от България, която бе приета във Facebook Studio и първата от България, която има одобрена маркетинг кампания, проведена във Фейсбук. Кампанията най-вероятно ще участва в тазгодишните награди на Facebook за application. Също така тази кампания свързвам с един от най-невероятно щастливите мигове от моя живот – раждането на сина ми (когато се раждаше разработвахме фейсбук приложението, а с изписването му от родилното кампанията стартира).

Не искам да се фукам, но наистина съм радостен, че една малка агенция като Interactive Age, от една малка държава, отново беше забелязана от международно признати специалисти и получи тази акредитация. От над 2 години България няма нито една кампания или агенция, одобрени за включване във Facebook Studio и именно за това се гордея, че успяхме да променим и сме първия представител от държавата ни. Сигурен съм, че скоро и други български колеги също да бъдат част от Facebook Studio, представяйки достойно бранша ни пред света. У нас има много такива талантливи и кадърни професионалисти, които го заслужават.

Що се отнася до кампанията, с която бяхме включени във Facebook Studio, искам да благодаря сърдечно на всички колеги и на приятелите от Ozone.bg за доверието и професионализма. Не на последно място – да благодаря и персонално на един страхотен специалист, човек и най-вече мой приятел – Васи Вълчанова. Това е една от многото страхотни идеи на Васи, които многократно съм давал за отличен пример в свои обучения и лекции у нас, а вече кампанията ще могат да видят и специалисти по цял свят. Гордея се, че сме приятели и сме имали шанса да работим заедно и да правим невероятни неща.

Кампанията може да видите тук: https://www.facebook-studio.com/gallery/submission/take-a-day-off-on-the-15th .

Иво Илиев

___ Повече за автора четете от тук | YouTube канал | Facebook страница ___ Иво Илиев e управител на дигиталните маркетинг компании BOLANDILA и InteractAGE. ___ Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат опит в маркетинга и рекламата на международни компании. Практикува като консултант, водещ на корпоративни обучения, лектор. ___

Comments (0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *