Wave: Реклама

Тъй като и аз се “влях” във водите на Google Wave (благодаря на Огнян Младенов за поканата), реших да разровя надълбоко и да разгледам кода и ботовете. Меко казано съм впечатлен от огромните възможности на тази едва стартираща уеб апликация. Ако сред вас има абонати на Google Wave, заповядайте във вълната “Реклама” или се обадете ако имате вълна на тази тематика.

Как да следите вълната “Реклама”? От менюто в ляво кликнете знака “+” пред “Searches”. В новопоявилия се прозорец напишете Title: Реклама, Query: with:public tag:реклама . Също така отбележете с тикче “Archive” под тези две полета и запишете. Това е всичко – в “Searches” ще се появи ново подменю с име “Реклама” 🙂

Следете вълната оттук ако имате акаунт за Wave (ако нямате ми пишете да ви номинирам):

Google Wave: Реклама

[wave id=”googlewave.com!w+HokNEljGJ”]


Тази статия е разгледана общо 5 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

 1. Pingback: Блог на Иво Илиев | Добавете Google Wave във своя блог

 2. юлий 04.12.2009 на 0:35

  “Ако пък нямате акаунт – следете вълната оттук”-
  Това не е възможно (според мен) тъй като, за да виждаш вълната трябва да си логнат. иначе ти предлага прозрец, в който да се логнеш.

  Reply
  1. admin 04.12.2009 на 0:37

   Преди това беше възможно, но както всички знаем Google Wave е в бета версия, която постоянно се ъпдейтва и подобрява. С други думи е нормално публикациите за Wave след някой друг месец да не са напълно актуални 🙂

   Reply
 3. калин 02.11.2009 на 6:20

  Как ми се искаше и аз да имам покана за wave ама на, ще си чакам реда

  Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *