Как да управляваме Instagram бизнес профила си от компютър или лаптоп?

Един кратък трик, който ще ви даде възможност да използвате всички функции на Instagram от настолния си компютър, включително създаване на нов пост, Instagram Story, редакция на профил, Discovery и пр. – неща, които на мобилната версия ги има, но когато отворим www.instagram.com на настолния компютър или лаптоп, липсват.

Съответно мъчението е да правим банери под настолното устройство, после да ги качваме някъде онлайн, след което да си ги теглим на телефона и от там да качваме. Сложно и времеемко. С този трик ще е ненужно.

Следвайте стъпките:

  • първо трябва да се сдобиете с Google Chrome браузъра
  • после през Google Chrome отивате на www.instagram.com
  • след това натискате заедно клавишите Ctrl, Shift и буквата I от клавиатурата на компютъра
  • ще се отвори т.нар. “конзола” на браузъра в долната му част. После натиснете Ctrl, Shift и буква M заедно, за да активирате режима за емулация на мобилно устройство. Чрез този режим браузъра симулира отваряне на сайта от мобилен телефон, като можете да изберете от горното падащо меню.
  • това е – би трябвало вече да виждате в Instagram прозореца, най-долу, контролите за добавяне на нов пост, search и пр.
  • ако все още не виждате контролите – отидете в address bar-a на браузъра си (горе, където пишете URL адрес) и напишете instagram.com БЕЗ www. отпред, след което натиснете Enter. Страницата ще се презареди и вече ще виждате контролите от мобилното приложение.

Това е всичко 🙂

Споделям ви и екран на описаните неща. Успех с управлението на бизнес профила и личния профил в Instagram.

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS