Един кратък трик, който ще ви даде възможност да използвате всички функции на Instagram от настолния си компютър, включително създаване на нов пост, Instagram Story, редакция на профил, Discovery и пр. – неща, които на мобилната версия ги има, но когато отворим www.instagram.com на настолния компютър или лаптоп, липсват.

Съответно мъчението е да правим банери под настолното устройство, после да ги качваме някъде онлайн, след което да си ги теглим на телефона и от там да качваме. Сложно и времеемко. С този трик ще е ненужно.

Следвайте стъпките:

  • първо трябва да се сдобиете с Google Chrome браузъра
  • после през Google Chrome отивате на www.instagram.com
  • след това натискате заедно клавишите Ctrl, Shift и буквата I от клавиатурата на компютъра
  • ще се отвори т.нар. “конзола” на браузъра в долната му част. После натиснете Ctrl, Shift и буква M заедно, за да активирате режима за емулация на мобилно устройство. Чрез този режим браузъра симулира отваряне на сайта от мобилен телефон, като можете да изберете от горното падащо меню.
  • това е – би трябвало вече да виждате в Instagram прозореца, най-долу, контролите за добавяне на нов пост, search и пр.
  • ако все още не виждате контролите – отидете в address bar-a на браузъра си (горе, където пишете URL адрес) и напишете instagram.com БЕЗ www. отпред, след което натиснете Enter. Страницата ще се презареди и вече ще виждате контролите от мобилното приложение.

Това е всичко 🙂

Споделям ви и екран на описаните неща. Успех с управлението на бизнес профила и личния профил в Instagram.


Тази статия е разгледана общо 20 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *