Маркетинг в Instagram автор: Иво Илиев

Не мога да планирам постове за фейсбук страницата си! Какво да правя?


 

Това означава, че фейсбук ви предлага да преминете към Facebook for Creators платформата за публикуване на съдържание. Платформата е по-сложна, но удобна за собственици на множество страници, или създатели на големи количества медийно съдържание. Има и други предимства, свързани с публикуването в Instagram и IGTV, както и планирането на постинг план за тези социалки, но…

Проблем с планирането на постове във Facebook
Научете повече за Facebook Creator studio от тук:
https://www.facebook.com/creators/tools/creator-studio

… Ако искате да си върнете добрите стари начини за публикуване на съдържание (Publishing Tools) – направете следното:

1: Влезте във Facebook for Creators платформата от тук:
https://facebook.com/creatorstudio/

2: Възможно е да ви поиска съгласие и да тръгне да ви прави „Tour“(да ви обяснява кой бутон за какво е) – преминавате си спокойно през тези неща и си ги приключвате.

3: Отивате в горния десен ъгъл на синия бар и кликвате на иконката с въпросителен знак:

Иконката се намира горе вдясно на синия бар, до тази с камбанката.

4: Ще падне меню – от него изберете третата опция „Switch back to Publishing Tools“

Това е всичко 🙂
Все пак ви препоръчвам да разгледате Facebook for Creators – като всяко ново нещо с много шарении и бутончета – вероятно изначално ще ви се стори притеснително, но според мен е удобен инструмент за работа… разбира се от Фейсбук имат още много какво да правят по него, което и ще се случва в близко бъдеще.

Успех с управлението на фейсбук страници!

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *