Не мога да планирам постове за фейсбук страницата си! Какво да правя?

Това означава, че фейсбук ви предлага да преминете към Facebook for Creators платформата за публикуване на съдържание. Платформата е по-сложна, но удобна за собственици на множество страници, или създатели на големи количества медийно съдържание. Има и други предимства, свързани с публикуването в Instagram и IGTV, както и планирането на постинг план за тези социалки, но…

Проблем с планирането на постове във Facebook
Научете повече за Facebook Creator studio от тук:
https://www.facebook.com/creators/tools/creator-studio

… Ако искате да си върнете добрите стари начини за публикуване на съдържание (Publishing Tools) – направете следното:

1: Влезте във Facebook for Creators платформата от тук:
https://facebook.com/creatorstudio/

2: Възможно е да ви поиска съгласие и да тръгне да ви прави “Tour”(да ви обяснява кой бутон за какво е) – преминавате си спокойно през тези неща и си ги приключвате.

3: Отивате в горния десен ъгъл на синия бар и кликвате на иконката с въпросителен знак:

Иконката се намира горе вдясно на синия бар, до тази с камбанката.

4: Ще падне меню – от него изберете третата опция “Switch back to Publishing Tools”

Това е всичко 🙂
Все пак ви препоръчвам да разгледате Facebook for Creators – като всяко ново нещо с много шарении и бутончета – вероятно изначално ще ви се стори притеснително, но според мен е удобен инструмент за работа… разбира се от Фейсбук имат още много какво да правят по него, което и ще се случва в близко бъдеще.

Успех с управлението на фейсбук страници!

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигиталните маркетинг компании InteractAGEBrandFormance.
___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат дългогодишен опит в маркетинга и рекламата на международни компании, част от които са: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, WINBET, BMW, Eucerin, Ford, Clinique, SIS Technology, NOKIA и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и член на "Българска E-Commerce Асоциация". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити практически знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата Brandformance in Action, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

С уважение,
Иво

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS