Facebook-Like-BoxСлед преминаването към новото Graph API във версия 2, не само Facebook Login-а беше засегнат. От Facebook скоро ще спрат и добре познатия ни Like Box Plugin, който показваше активността и феновете на нашата фен страница в уеб сайтовете ни. Знаете, че Like box плъгина беше нещо удобно не само, защото даваше възможност на посетителите на уеб сайта да станат фенове директно през него, но и защото показваше последните постове от фен страницата директно.

Разбира се Like Box плъгина си има достоен заместник, който се казва Page Plugin и в общи линии изглежда хей така:

Разликите не са особени, но все пак ги има – както виждате основната е, че може да включва и cover-a на страницата ви, стига да го поискате. Разбира се, новия плъгин е по-изчистен и в сиво, което би го направил по-удобен за универсално адаптиране в уеб дизайна на сайта ви.

Генератор на код за плъгина ще намерите в страницата на “Page Plugin” тук. Отново ще може да избирате дали искате да покажете или скриете лица на приятели фенове и постове от фен страницата. Отново имате и директен like бутон, с който посетителите ви могат да станат фенове с един клик. Готиното е, че имате и бутонче “Share”, с което посетителите на сайта ви могат да споделят фен страницата ви на стената си.

Имате време до 23-ти юни да преминете към новия плъгин, заменяйки го с Like box в страниците от сайта си.
Успешно интегриране! 🙂


Тази статия е разгледана общо 8 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *