Как да поканим някой в Google+


 

Стъпките са точно три:

1. Казвате на приятеля си да влезе в http://profiles.google.com и да си регистрира потребителски профил. Ако вече има регистриран – да попълни информацията за него и да добави снимка

2. Влизате в своя Google+, избирате „Кръгове“ и ще видите различни потребители в правоъгълничета. Най-лявото правоъгълниче е празно и има текст „Нов човек“ – кликнете и в полето, което ще ви излезе напишете е-мейл адресът на този, който желаете да поканите. Добавете го в кръг и изпратете.

3. Отидете на Google+ Поток (http://plus.google.com) и кликнете в полето „Споделете какво ви се случва“. Напишете някакъв текст, например „Заповядай в Google+“. Под полето за споделяне ще видите второ поле, в което може да добавяте социални кръгове или хора, до които да е адресирано съобщението. Добавете същия е-мейл адрес, който по-рано поканихте и кликнете „Споделяне“.

В случай, че имате налични покани може да се върнете в „Кръгове“ и най-долу в браузъра ще се появи бутон за поканване в зелен цвят.

Ако изпитвате проблеми или няма кой да ви покани, попълнете тази форма, за да ви поканя аз:

Вашият Email *

Вашият Email (отново) *

Защо искате да получите покана за Google Plus?

За автора 

-
YouTube канал | Facebook страница
-
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *