Семинар за успешни бизнес практики в социалните медии – за пръв път във Варна

Събитието ще се проведе на 2 Юни 2011 г.
Варна, хотел “Golden Tulip”
бул. Христо Ботев, No. 3А

Няма начин да не сте чували за Social Me Workshop – това бе първото специализирано събитие у нас за бизнес, маркетинг и реклама в социалните медии, което вече се проведе два пъти в столицата и това лято ще се състои и в гр.Варна.

От много време в Морската столица няма значими събития в областта на интернет рекламата, е-маркетинга и дигиталния бизнес. За сметка на това интересът е огромен не само във Варна, но и в градовете в региона. Причината да има голямо търсене на обучителни събития е все по-големият интерес на местния бизнес към изгодните и ефективни начини за реклама в интернет пространството.

Защо бизнесът ще присъства на Social Me Workshop във Варна?

Защото е отворен към новите възможности за развитие в дигиталната среда и защото има множество чуждестранни контакти, които вече използват тези възможности. Бизнесът във Варна има желанието да присъства на световната дигитална сцена и да инвестира в своето стабилно интернет присъствие, онлайн репутация и интернет продажби.

Точно това са акцентите на Social Me Workshop във Варна:

 • Ефективното използване на социалните медии за бизнес цели
 • Изграждане на положителна онлайн репутация чрез social каналите
 • Възможности за инвестиране в интернет разработки и технологии за изграждане на социална медия в подкрепа на бизнеса


Нещо повече – на Social Me Workshop ще имате възможност да зададете практически въпроси и да получите реални съвети за вашето успешно онлайн присъствие.

В социалните медии никой бизнес не е малък!

Социалните медии са новата среда за комуникация и за кратко време тя стана огромна! Ако Facebook беше държава, тя щеше да се нареди като трета в света по население! А Facebook е само един от дигиталните канали, част от социалните медии.

Освен него съществуват множество други:

 • видео канали като YouTube (втората по големина търсачка в света),
 • блогосфера (корпоративни и лични блогове),
 • микроблогинг платформи (най-известна е Twitter, която се ползва като най-бързия световен канал за предаване на новини и събития),
 • уеб агрегатори (събиращи на едно място всички тематики и групиращи ги за по-бърз и лесен преглед),
 • гео-tagging портали (най-популярни са Google Places и Forsquare, чрез които може да популяризирате бизнеса си на местно ниво)
 • и други.

Днес никой не може да си позволи да игнорира социалните медии, когато говорим за бизнес в Интернет! Те са ефективни в информационното обслужване и покритие, удобни за привличане на таргет аудитория, ефикасни при комуникацията с клиенти, изгодни като възвръщаемост на инвестициите в тях.

Вашите клиенти днес са в социалните медии! Къде сте вие?

Вие сте на Social Me Workshop 🙂 Поне е добре да започнете от “АБ”-то на социалната комуникация и боравенето със социалните медии, преди да “стъпите” на сцената на този нов вид дигитални канали.

Съберете необходимите знания за да сте сигурни кое е правилно за бизнесът ви в интернет. Задайте своите въпроси, за да сте наясно кои ваши идеи могат да имат реално приложение. Научете всичко за Facebook:

 • Какви начини за безплатна и платена реклама предлага
 • Как да комуникирате в социалната мрежа
 • Как да представите бизнесът си там и да спомогнете за своята онлайн репутация
 • Какви скрити възможности за маркетинг и реклама има Facebook
 • Грешки и успешни практики във Фейсбук

На Social Me Workshop ще имате възможността да се запознаете още и с:

 • Възможностите за видео реклама в интернет
 • Как корпоративния блог и сайта ви могат да се превърнат във вашата бизнес социална медия
 • Как социалните мрежи помагат в оптимизацията на сайта ви за търсещи машини (SEO)
 • Facebook статистики и разработкикак да планирате и оптимизирате своите рекламни бюджети
 • Как да създавате вирусен ефект в социалните канали и да предизвиквате мълва

и още много други

Когато правим бизнес трябва да имаме ясен поглед върху новите възможности за реклама и маркетинг. Затова – бъдете там, където са вашите конкуренти и потенциални клиенти – в социалните медии. Как – това ще научите на Social Me Workshop 🙂

Събитието ще се проведе на 2 Юни 2011 г.
Варна, хотел “Golden Tulip”
бул. Христо Ботев, No. 3А

Анонс за събитието на медията New Trends

• Повече аз събитието във Варна – тук

• Повече за изминалото събитие в София научете оттук

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have COMMENTS (9)

 1. Pingback: Кой спечели пропуск за SocialMe Workshop #3 Varna Edition / Блог на Иво Илиев

 2. Pingback: Блог на Иво Илиев | Кой спечели пропуск за SocialMe Workshop #3 Varna Edition

 3. Pingback: Блог на Иво Илиев | Отговорите на въпросите за Facebook, които ми зададохте докато търсихте този блог в Google

  1. Така е. Хубав мъж на всичко подхожда и за всеки е чест да застане до Иво.

   Отговор
  1. Благодаря! Събитието е нещото, което е чудесно за хората, които искат да натрупат знания и умения – статията е само коментар, но на живо ще дадем ценни, практически приложими съвети. Затова – нека всеки се чувства поканен.

   Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS