Рекламни трикове във Фейсбук #2 (ама наистина)

След първата част от рекламни трикове се появиха достатъчно нови неща във Фейсбук, които си заслужават вниманието. След проучвания и тестове реших да споделя някой неща с вас и да доразвия предходните рекламни трикове с повече примери и подробности, което се надявам да ви бъде от полза.

По-долу ще намерите (надявам се) полезни съвети в помощ на вашата реклама чрез Фейсбук, които може да приложите за своя бизнес на практика:

Съвет №1

За всяка страница от сайта си може да зададете съдържание, което потребителите във Фейсбук визуализират при споделяне (виж как). Съдържанието включва кратко описание, снимка и заглавие. Може да си позволите един малък трик със снимката – да добавите play бутон в долния й десен ъгъл. Така тя ще изглежда като споделено видео, а видео-съдържанието във Фейсбук е едно от най-атрактивните за фейсбук потребителите.

Ако пък наистина имате видео, което да споделите – възползвайте се. При електронните магазини видео ревютата доказано предизвикват най-големи обеми продажби и споделянето им във Facebook би представлявало значителен интерес. В тази връзка Facebook реализираха нови разработки на техния Open Graph, с които може да се споделя видео чрез бутон “Харесва ми”.
Това, което трябва да направите е да добавите точно три неща в кода на уеб сайта си:

 1. Откривате <html> (намира се в началото на кода, обикновено на втория му ред) и добавяте вътре в него xmlns:og=”http://ogp.me/ns#”, т.е. трябва да се получи <html xmlns:og=”http://ogp.me/ns#”>
 2. Добавяте следните метатагове преди <head>:
  <meta property=”og:video” content=”http://site.com/video.swf” /> – код към SWF файла (плеъра) на видеото
  <meta property=”og:video:height” content=”385″ /> – височина на видеото
  <meta property=”og:video:width” content=”640″ /> – широчина на видеото
  <meta property=”og:video:type” content=”application/x-shockwave-flash” /> – тип на видео файла
 3. Добавяте бутон Like 🙂

Съвет №2

Не слагайте бутон “Харесва ми” където ви падне! Той трябва да предизвика емоция, защото създава емоционална връзка. Ако например искате да покажете някое интересно, според вас, видео, то сложете бутона “Харесва ми” точно в края на таймлайна на видеото, така че, когато човек го изледа да може да реагира чрез този бутон.

Съвет №3

Никога не пускайте на личната си стена или на стената на фен страницата си няколко съобщения едно след друго. Facebook ще покаже само последното, а останалите ще са видими след клик върху “подобни истории”. Едно добро приложение, които прехвърля автоматично на стената ви новите ви RSS публикации е “RSS Graffiti” , но има доста недостатъци – забавяне в публикуването, изсипване на нещата наведнъж, показване на публикациите без снимки и пр. Споделям информация за него, защото то пуска наведнъж няколкото нови публикации без Facebook да ги групира по описания по-горе начин. Като цяло подобни приложения са доста “безлични” и изкуствени, затова не ви ги препоръчвам… но всеки си преценява с какви ресурси разполага, все пак.

Когато няколко ваши приятели заедно с вас споделят една и съща връзка, останалите ви общи приятели ще виждат същата връзка във водещите си новини. Под връзката ще са коментарите на всички, които са споделили връзката, което ще я направи по-видима и по-атрактивна. Опитвайте да споделяте такива неща, каквито ще бъдат интересни за аудиторията ви, за да може тя да ви подкрепи в споделянето.

Въпросът “Какво да споделим” е от много голяма важност не само за социалните мрежи, но и за SEO. Ще ви дам един пример с този блог – например искам хем да привлека аудитория, интересуваща се от графичен дизайн, хем да им покажа нещо забавно, което да искат да споделят, хем да е нещо, което някой да си откраднат за техните сайтове. Съответно пускам “101 начина да вбесите дизайнерите“. 2 години след пускането му все още бива споделяно в социалните канали и носи значителен таргетиран трафик към блога. Link building-а му се изразява в писмена молба до всички, които са копирали това съдържание, да сложат линк към блога. Мога да дам още доста примери, но винаги 3 неща са важни ако искате да предизвикате споделяне:

 1. Вижте какво се чете (виж съвет №4)
 2. Пишете за това, което се чете и би предизвикало интерес. Хората искат да се забавляват – направете го с професионални шеги
 3. Осигурете достъп до разработки за лесно споделяне (при мен са бутон “Харесва ми”, Фейсбук коментари, бутон “Сподели” и twitter бутон)

Споделяйте връзки – търсачката на Facebook ги показва в реално време, още докато изписвате критериите за търсене. Отскоро Фейсбук приема фен страниците за равносилни на страниците от сайта ви, стига да сте интегрирали съответните Open Graph елементи (вижте тук повече информация)

Съвет №4

Фейсбук горещо съветват всички собственици на сайтове да следят стриктно обратната реакция на потребителите (likes, hides, blocks, comments).

Задължително се възползвайте от Facebook Insights – социалните статистики на Фейсбук (повече информация как да ги интегрирате – тук).

Има няколко фактора, които трябва да следите чрез статистиките на Facebook:

 • Site Engagement – ще ви даде информация дали сте сложили социалните модули на Фейсбук (like, share, comment) на правилните места в интерфейса на страниците от сайта ви. Много е важно къде са ви бутоните “харесва ми”, “сподели” и къде са фейсбук коментарите в сайта! Бутон “Харесва ми” е бързо достъпен и бързо действащ – когато го поставяте в някоя ваша публикация, то може да е преди текста на публикацията, защото е достатъчно посетителя да хареса заглавието или темата й, за да кликне на бутона.Бутон “Сподели” изисква повече усилия за посетителя и го ангажира повече, защото той споделя линк на стената си. Затова е по-удачно такъв бутон да е разположен в края на съдържанието с идеята човек първо да прочете и ако му харесва да го сподели. В една презентация преди бях споменал, че Фейсбук е като любовните връзкипърво харесваме отсрещния човек, след това започваме да му споделяме неща за себе си, а накрая го коментираме с приятели. Разпределете социалните модули точно по този начин: 1-во “харесва ми”, след това “сподели” и накрая “коментирай”
 • Distribution on Facebook – как се споделя споделеното и доколко се харесва харесаното 🙂 с други думи какво става след като съдържанието то сайта ви бъде споделено във Фейсбук – как се разпространява, колко бързо и колко “широко” (сред какъв социален кръг). За да имате ефективност в дистрибуцията на съдържанието ви във Фейсбук трябва да имате информация за няколко неща:
  • В кои дни и часове хората са най-активни (ако сте били на Social Me Workshop, значи знаете)
  • Какви типове съдържание се споделят най-често и са най-атрактивни – както по-горе споменах, видеото и снимките са най-интересни, но трябва да вникнете малко по-дълбоко в понятието “тематично съдържание”
  • Какво се чете най-вече от съдържанието на сайта ви – също по-горе стана дума за това, но пак напомням да следите внимателно сайт-статистиките за това, което носи най-голям трафик. След това просто е нужно да потърсите начините за докарване на още повече таргетиран трафик 🙂
 • Referral Traffic to Site – референтен трафик към сайта ви. С други думи – след като пратите съдържанието си към Фейсбук, колко човека ви идват оттам 🙂 Търсете ефектът на обърнатата пирамида, в която върха е страницата от сайта ви, а целта е чрез социалните медии да увеличите широчината на основата й.

Във Facebook Insights ще намерите информация за броя харесвания, споделяния и коментирания. Най-изгодни за Вас са споделянията, защото само те най-ефективно могат да предизвикат коментари и харесвания. Никога не забравяйте, че само чрез бутон “Сподели” освен част от съдържанието на страницата споделяте и личен коментар! Освен това само чрез този бутон споделеното може да бъде отново споделено от друг (забележете, че когато Ваш приятел е споделил някоя препратка, под нея има бутон “Сподели”).

Съвет №5

Ще започна с една формула:

Вашите приятели + Вашите абонаменти за фен страници = Реален брой на лицата, от които получавате информация

Сега да погледнем реалността в очите и да се уплашим заедно 🙂 Аз имам около 500 приятеля, но съм абонат в около 20 000 фен страници. Ако на всеки час, всеки от тези 20500 лица сподели по 1 нещо, това са 490 000 споделяния на 24 часа. Ако вие може да обърнете внимание на толкова много споделени неща, за мен това е извън човешките ми възможности. Всичко споделено се нарича feed. Фейсбук го групират по:

 • тип – линкове, картинки, видео, текстове, бележки, статуси и пр.
 • източник – фейсбук приложение, сайт, потребител на фейсбук и пр.
 • взаимодействия – най-популярни (водещи новини), най-нови и пр.

Истината е, че огромна част от facebook feed-а е “невидим” за потребителите поради една или друга причина. Стандартните настройки на Фейсбук скриват всичкия feed от всички, с които не си общуваме активно в рамките на Facebook. С други думи от тези 20500 хора и страници, които уж следя, реално си взаимодействам най-съществено с не повече от 20-30 – само това малко парченце информация е съдържанието в моя feed. Отново обръщам внимание на това(въпреки, че и в предната публикация с рекламни трикове му отделих внимание), защото в манията ни да събираме фенове ние не мислим какво става след това с тези хора и дали изобщо им пука за това, че са част от страницата ни.

Ако съдим от числата по-горе се оказва, че не е важно колко хора са ви фенове (маркетолозите го нарекоха ego boost :)) във фейсбук страницата, а колко от тях взаимодействат с нея и реално виждат какво публикувате през нея! Затова освен за събирането на фенове мислете как да ги ангажирате в разговор или споделяне. Което води до…

Съвет №6

Маркетинговите кампании. Facebook пуснаха цял сайт с showcase на успешни маркетингови стратегии, реализира чрез социалната мрежа (виж тук). Отделно – има доста добро описание на възможностите на новите фен страници и техните социални способности да се ангажира потребителското внимание (изтегли оттук).

По-важното е, че ако внимателно разгледате showcase-а на facebook studio, ще забележите, че фен страниците изискват наличието на приложения, за да ангажират аудиторията си.

Социалните игри на база симбиозата фен страница + фейсбук приложение в нея създават необходимата социална връзка, която търсехме в предходния съвет. По-долу има три елементарни примера за организиране и провеждане на социални игри, които могат най-красноречиво да обяснят ефекта, който всеки бизнес търси във Facebook:

Примери:

 1. Занимавате се с търговия и искате да използвате Facebook за да увеличите продажбите си:
  1. Преди настъпването на празник (например месец или два по-рано) активирате facebook приложение във фен страницата си, където публикувате няколко (10-тина например) продукта, които предлагате. Внимание: продуктите е добре да имат достатъчно добри конкурентни предимства. Добре е, ако може, да са допълващи към други, които предлагате. Все пак идеята е да предизвикаме масов интерес към тях
  2. Под всеки продукт слагате фейсбук коментари и like бутон
  3. Анонсирате страницата към приложението с реклама във фейсбук и с facebook събитие
  4. Правите игра – условието е хората да напишат чрез фейсбук коментарите мнението си за някой от продуктите, да натиснат like бутона за тези продукти, които харесват
  5. Този коментар, който спечели най-много like-ове печели продукта, за който е
  6. След като премине първата игра може да правите мини-игри всеки месец, като следвате точките по-горе без тази за платената реклама във фейсбук
  • Резултати: Всеки коментар може да породи дискусия, която да доведе приятели на коментиращия. Всеки like довежда до нови потенциални клиенти или най-малкото: участници в играта. Отделно получавате мнения за продуктите и виждате не само какво се харесва, но и най-важното – защо нещо не се харесва. Няма нищо стряскащо в това хората да кажат какво ги притеснява по продуктите, напротив – може да им опонирате и да разсеете всички притеснения. Ще има много хора, които ще предпочетат да купят директно (без участие в играта) продукта и да го подарят на любим човек за празника.
 2. Занимавате се с професионални услуги и искате да използвате Facebook за постигане на добър имидж и за привличане на нови клиенти:
  1. Публикувате приложение от две части: 1. портфолиото ви и 2. част за въпроси и отговори (консултации) под формата на фейсбук коментари
  2. Предлагате на всеки, който остави коментар във “въпроси и отговори”, да дадете безплатна консултация под формата на отговор към коментара му.
  • Резултати: Всеки коментар е възможност да покажете себе си като професионалист в своята област и да взаимодействате с потенциални клиенти. Коментарите се публикуват на стените на питащите Ви, което провокира и техните приятели да се заинтересоват от дейността Ви и да поискат консултация.
 3. Искате да направите по-тясна социална обвързаност между вас и хора със сходни интереси:
  1. Организирате игра във фейсбук приложение, част от фен страницата на фирмата ви, където има фейсбук коментари и бутон “Сподели”, а над тях – продукт, който искате да лансирате
  2. Условието на играта е хората да добавят коментар за продукта + линк към фейсбук профил на техен приятел, който да го спечели ако победят в играта. Който натрупа най-много харесвания за коментара си е победител
  • Резултати: Хората не участват за да печелят нещо за себе си, а за да спечелят нещо за техен приятел или близък – това е социална игра, която може да привлече голяма маса социални лидери, желаещи да проявят форма на благотворителност. Фейсбук коментарите им се виждат от техните приятели и провокират емоционална реакция от тяхна страна.

Три примера, но със сигурност изобщо не изчерпват възможностите. Ако желаете ги наречете “трикове”, но всъщност това са различни интерпретации на силата, наречена “социални отношения” в дигиталната среда. Знам, че снимките на бебетата или домашните любимци на хората са лесна възможност за организиране на нещо като игри във Фейсбук, но, замислете се, какво носи това за вашия бизнес, вашия продукт и вас? Всеки от примерите по-горе поставя бизнеса ви в центъра на социалната игра, прави го по-близък до клиентите ви и всички печелят от това.

Не правете просто игри – правете социални игри… все пак това са социалните мрежи 🙂

Съвет №7

Бих го описал така: “Накарайте хората да се интересуват от вас, защото техните близки се интересуват от вас“. От миналия месец насам това е постижимо с новите възможности на Facebook Graph API.

Ако някой харесва вашите филми, песни или всякакви други продукти – покажете това негово мнение пред приятелите му. Чрез Graph API може да поискате от потребителите на вашето facebook приложение да подават информация за това ваше съдържание, което харесват. Когато техните приятели от фейсбук влязат във вашето приложение, те ще видят кои хора от техния приятелски кръг са харесали съответното съдържание.

Така ще покажете на другите какво мислят техните приятели за вас, което може да наклони везните само във ваша полза.

Цялата процедура е много лесна:

 • Във вашето фейсбук приложение поставяте Facebook Login бутон, чрез който потребителите се оторизират пред приложението. Кодът е:

<div id=”fb-root”></div> <script src=”http://connect.facebook.net/en_US/all.js# appId=YOUR_APP_ID&amp;xfbml=1″></script> <fb:login-button show-faces=”true” width=”200″ max-rows=”1″ perms=”user_likes, friends_likes”></fb:login-button>
Първата част от кодът може вече да присъства някъде в страницата Ви, така че проверете да не сте го дублирали неволно!
В кода по-горе, на мястото на YOUR_APP_ID сложете APP ID на фейсбук приложението ви.

 • Когато потребителят даде оторизация, вашето фейсбук приложение получава достъп до това, което харесва чрез фейсбук и това, което приятелите му харесват чрез фейсбук. В приложението може да подадете заявка към Graph API и да ви се върне информацията (в JSON форматировка) за харесванията по най-различни критерии, които сте задали (виж пример)

Съвет №8

След редовете техническа информация по-горе предлагам да продължим с нещо по-практично, а именно “съживяването” на фейсбук страниците.

Няма да обръщам внимание на това, че трябва да пишете интересно съдържание, да търсите близък контакт с феновете и пр., и пр. – това вече го знаете и се надявам, че го правите 🙂 Ще обърна внимание на няколко интересни подхода за привличане на вниманието, които са довели до реални положителни резултати:

 1. Аватарите (профилните снимки) на страниците. Ако сте следили страниците на Axe Angels и Playboy сигурно сте забелязали, че вместо да акцентират на логата си, те акцентират на различни лица на красавици всяка седмица, което прави фен страниците им да приличат на потребителски профили. Всеки мъж би се загледал в написаното, когато види аватар с красива девойка, нали 🙂 (ха дано от men.bg се усетят какво трябва да направят).
  Друг подход е да ползвате аватара като симбиоза от лого + снимка + акценти (текст). Ето два примера: първи, втори
 2. Снимките в галериите. Не качвайте по една, а поне по три наведнъж – значително по-интересно и видимо за абонатите решение (пробвайте и сами ще се убедите за какво ви говоря).ASOS отдавна го правят, а мога да дам и български примери. Ако се занимавате с е-търговия използвайте снимки на продуктите си – качвате само по една снимка за всеки продукт и в описанието добавете линк към страница с повече снимки и възможност за покупка.
 3. Връзките към външни сайтове. Можете да увеличите визуалния им обем, като публикувате една и съща връзка през интервал от половин/един час или през различни профили. Вижте снимката в дясно (кликнете за да я увеличите) за да разберете за какво иде реч 🙂 . Би било много полезно за потребителите, ако публикувате една връзка и след това чрез коментарите към нея добавите други връзки по съответната тема.
 4. Постове и статуси. Възползвайте се от функцията за автоматично съкращаване на текста, която фейсбук прилага за всички постове. Отворете някой текстов редактор (например Notepad), напишете една точка на първи ред, след това сложете 10 празни реда, на всеки от които по една шпация (space) и на 11-тия ред поставете съобщението си. След това копирайте написаното и го paste като статус във Фейсбук. Ще се получи нещо като снимката вдясно (кликнете за да я увеличите), което ще гложди любопитството на останалите 🙂
 5. Страници, страници, страници. Не се ограничавайте до фен страница само на бранда си. Направете отделни фейсбук страници и за продукти, които желаете да лансирате. Hyundai е пример за подобно нещо, но има доста други големи и малки брандове, които промотират продукцията си по същия начин. Просто създавате страница на бранда и страница на продукта, след което за всяка от двете кликвате “Добави в Любимите на моята Страница” (намира се в лявата колона на страницата).
 6. Видео. Препоръчвам ви да не качвате видеа във Facebook, а в YouTube, защото там те ще са индексируеми от търсачките и ще са по-добре популяризирани. За да интегрирате YouTube канала си по един подобаващ начин във фен страницата си може да използвате това приложение.
 7. Welcome страница. Чрез фейсбук приложенията може да отправите личен поздрав към всеки посетител, който все още не е фен на фейсбук страницата ви (в предходните рекламни трикове във фейсбук бях описал тези landing pages). Welcome страниците са отличен инструмент, чрез който може да анонсирате акцентна информация, да призовете посетителите да поканят facebook приятелите си или да споделят ваше съдържание още дори преди да са станали ваши фенове. Ето няколко примера тук , тук , тук , тук и тук

Съвет № 9

Няколко съвета за facebook събитията:

 • Влезте във фен страницата си, в частта “Събития” и оттам създайте събитието. Така то ще се публикува от името на фен страницата, а не от ваше име.
 • В описанието на събитието започнете с кратко и ясно обяснение за какво става дума – анонс какво, къде, как, кога, от кого се организира и защо.
 • В аватара включете информация къде и кога е събитието.
 • В “Място” посочете освен улица и телефон, както и e-mail, за да може тези, които не са наясно да ви потърсят директно.
 • В описанието добавете линк към Google Maps местоположението на събитието.
 • На стената на събитието посочете линк към страница с повече информация. В тази страница може да добавите бутони “Харесва ми” и “Сподели”.
 • Първоначално скрийте възможността другите да виждат броя на гостите – все пак не искаме да показваме събитие, на което никой няма да ходи.

Съвет №10

От началото на годината Facebook лансират своите социални модули, които могат да бъдат интегрирани във всяка страница и всеки уеб сайт. В тази връзка трябва да се замислите не само за рекламата си в Facebook, но и за рекламата чрез Facebook в сайта си.

Чрез социалните модули вашият сайт се превръща във вашата социална медия, където посетителите влизат по-често и прекарват повече време, комуникирайки и взаимодействайки помежду си.

Социалните модули са разнообразни и съм сигурен, че вече някой от тях са ви добре познати: бутон “Харесва ми”(“Препоръчвам”), бутон “Сподели”, facebook коментари, facebook регистрация, facebook фото и видео upload, каре за препоръки, like box, fan page box и др.

Ще разгледам една хипотетична ситуация, с която по-лесно да илюстрирам ползите от социалните модули в сайта ви.

Да речем, че имате електронен магазин. В него имате следните социални facebook модули:

 • Бутон “Препоръчвам” за всеки продукт. След клик на този бутон потребителят може да напише коментар, което се публикува на стената му и е видимо от неговите приятели.
 • Facebook коментари към всеки продукт, чрез които хората могат да питат, споделят мнение, търсят помощ или публикуват ревюта.
 • Facebook регистрация, чрез която купувачите могат бързо и лесно да се регистрират и купуват с данните си от фейсбук профила им.
 • Каре с препоръки, от което вашите потенциални клиенти виждат кои от продуктите ви са привлекли най-голямо внимание.
 • Каре с feed от фен страницата ви, чрез който информирате фейсбук феновете си за специални намаления и отстъпки само за тях
 • Бутон “сподели с приятели”, чрез който клиенти и посетители могат да пращат масово съобщение до свои приятели, в което ги канят да посетят страницата на конкретен продукт от магазина.

Това, което ми показват статистиките от началото на годината до днес е, че с подобни интеграциите трафикът от Facebook към сайта надхвърля този на Google почти два пъти! Това в никакъв случай не означава, че трябва да игнорирате Google, напротив – просто вече има втори, нов играч на сцената на дигиталния маркетинг и реклама.

Това е засега 🙂 Ще се радвам да споделите своят опит и мнение във връзка с описаното по-горе 🙂

Поздрави и успех в social сферата 🙂

PS: Още на тема реклама във facebook


Отвори facebook коментарите към тази публикация в нов прозорец

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have COMMENTS (18)

 1. Поздравления за статията и за труда който е положен. За пръв път влизам в блога но няма да е последен. Продължавай така и за напред.

  Отговор
 2. супер статия, браво!

  Отговор
 3. Много добра статия. Поздравления за труда и за това, че си решил да я споделиш. Благодаря.

  Отговор
 4. Браво Иво, както винаги много добра публикация. Винаги е удоволствие да се чете написаното от теб. 🙂

  Отговор
 5. а ето, че и аз забравям запетайки, извинявам се за “флууда”. Отново благодаря за интересната публикация 🙂

  Отговор
 6. Много полезна публикация, благодаря! 🙂

  (Само малко уточнение когато говорим в множествено число – “някой колеги” и “някой неща” се изписват правилно така: “някои колеги”, “някои неща”. Не се заяждам, сигурна съм, че е просто по невнимание) 🙂

  Отговор
 7. Поредната много добра публикация. Прегледах я отгоре, но за началния пример с видеото да споделя че може да се добави и описание на връзката, както примерно ние сме го направили "Click here to open it" "Join the discussion" etc…

  Отговор
 8. Много интересна статия, ще я чета и втори път, вече академично! Благодаря за огромния труд, който си положил!

  Отговор
 9. Браво, Иво! Много си добър 🙂

  Отговор
 10. Дано да носиш на пиене , че колко хора има да те черпим за статиите в този блог ;).

  Отговор
 11. Много интересна статия.Беше ми излючително полезна и разбрах доооооста неща!:)

  Отговор
 12. Иво, добавих блога ти в "любими". Надявам се един ден да мога да си позволя да работиш и за мен:)) Поздрави!***.

  Отговор
  1. ххахаха благодаря ти! 🙂 Мери да идва на частни уроци 😀

   Отговор
 13. Както винаги много полезно. Бих публикувал всичко това в серия статии, браво.

  Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS