Как да събираме Facebook фенове през сайта си?

Знаете ли, че може да сложите бутон “Харесва ми” в личния си сайт, и когато някой кликне на него да става фен на Вашата фен страница във Facebook?

Знаете ли, че може да мултиплицирате този бутон и да го поставите където и колкото пъти си искате и ефектът да е същият?

Дори при разработено Facebook приложение може вътре, в самото приложение да добавите на няколко места бутон “Харесва ми” или “Препоръчвам”, и когато някой кликне на него автоматично да стане фен във фен страницата Ви?

Ще ви издам “тайната” как да правите това, не заради нещо друго, а заради куп безхаберни спамери, които правят сума ти безсмислени фен страници във Facebook и ползват забранени методи (сигурно сте виждали т.нар. “анти-спам филтри”, които те правят фен на страницата) за набиране на фенове.

Ще издам “тайната”(не случайно я пиша в кавички, по-долу ще разберете, че изобщо не е тайна, нито загадка) с надеждата големия брой българи, които си мислят, че голямата тумба фенове води до някакъв успех, да разберат, че това всъщност не е така и да започнат да търсят във Фейсбук таргет аудитория.

Как да наслагате бутон “Харесва ми” или “Препоръчвам” където Ви душа иска:

1. Влезте тук

2. В “URL to Like” запишете URL адресът на фен страницата

3. Направете си останалите настройки според вашите нужди и натиснете “Get code”. От изскочилия прозорец копирайте горния код.

4. Добавете копирания код където желаете – при клик на него хората ще стават фенове на фен страницата ви.


Тази статия е разгледана общо 4 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *