1. Pingback: Блог на Иво Илиев | Дублиране на бутон „Харесва ми“ в отделен бутон от Facebook страницата

 2. Pingback: Блог на Иво Илиев | Facebook – всичко, което ни свързва. Революцията на новите страници-общности

 3. климатик 23.02.2010 на 12:32

  Абсолютно прокрепям 3D Уеб дизайн, ако ще се плаща за консултацията е съвсем нормално и етично да се уповести. Все пак когато отиваш на лекар било то и при личния знаеш че ще плащаш въпреки консултацията без знчение каква ще е тя.

  Reply
  1. admin 23.02.2010 на 12:49

   Съгласен съм с Вас г-жо(г-жице) Костова. Наистина, когато отида на лекар знам, че ще платя и лекаря не е нужно да ми го припомня всеки път. Аз отивам при него за да ми даде своето професионално становище и да реши проблемите ми. След прегледа или консултацията ми казва дали и колко трябва да платя. Така е и при юристите, и при счетоводителите, и при финансистите, занаятчиите, дизайнерите – всички, работещи в сферата на услугите хора, знаете добре това.

   Reply
 4. 3D Уеб дизайн 23.02.2010 на 11:19

  🙂 Ок, това ми е ясно, напълно нормално е да е така. Имам предвид ако е платена услуга – интересувам се сериозно. За другите потенциално интересуващи се потребители също би било по-ясно ако пишеше “свържете се с мен за платена консултация” например.

  Reply
  1. admin 23.02.2010 на 11:23

   Подходът е индивидуален щом се отнася до микросайтове. Консултация, изработка, доработка – много зависи от добрата оценка и позицията на бранда в Интернет.

   Reply
 5. 3D Уеб дизайн 23.02.2010 на 9:30

  Много добра статия за фейсбук! Интересно ми е само защо е написано “Свържете се с мен оттук”. Ако статията описваше методите с които това се прави щеше да е много по-популярна. На мен също би ми било много интересно да разбера поне 2 от нещата на които пише “Свържете се с мен оттук”. Може ли да получа повече информация на моя емайл как може да го разбера?

  Reply
  1. admin 23.02.2010 на 10:45

   Е, и аз ако отида на доктор и ми каже как сам да се лекувам този доктор ще стане много по-популярен, но уви… ако Вие познавате такъв доктор ще се радвам да ме свържете с него.

   Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *