От автора

Здравей,

Аз съм Иво Илиев и работя в сферата на онлайн маркетинга, интернет рекламата и комуникациите. В моя блог пиша за това, което ми е интересно, и с което съм се сблъсквал в своята професионална практика. Надявам се, че ще откриеш полезни неща за теб или твоя бизнес.

Минаха доста години откакто направих този блог. Отделям му време винаги, когато мога и имам нещо важно за споделяне. Правя го защото вярвам, че аз и ти можем да си бъдем полезни с това, което знаем и имаме желанието да споделим един на друг.

От 2003г. работя в Digital сектора и за този период научих, че най-скъпа е информацията, но най-ценни за Хората. Онези, които имат преценка за себе си и света си. Които отстояват позицията си и вярват в професионализма и лоялността. Тези, на чиято дума може да се разчита. Благодарение на моето блогче срещнах и срещам много такива истински Хора и съм благодарен на тях и на това място, което ни срещна за първи път.

Днес имам семейство и съм баща, а професионално съм блогър, маркетинг консултант, управител съм на 3 digital marketing агенции (InteractAGE, METAMARK, Interactive AGE).

Работя по международни проекти в сферата на дигиталния маркетинг, провеждам професионални консултации и споделям част от опита си с колеги и студенти.

Това не ме е направило по-успешен от началото, когато вместо Google имаше Yahoo и вместо Facebook, YouTube, Messenger и Instagram имаше mIRC. Това вярвам, че ме направи по-отговорен, повече мислещ и по-ясно преценяващ… по-опитен.

Аз, като част от дигиталните ни агенции

В нашите агенции имаме честта да работим със страхотни, вдъхновяващи и креативни колеги, клиенти и партньори. Тази работа е невероятен заряд лично за мен и е създала много уникални приятелства. Макар и малки по мащаб, агенциите ни днес работят на множество пазари: България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Франция, САЩ, Унгария и др. Над 50% от клиентите ни са международни компании с утвърдени пазарни позиции, за които работим мултиканално – в няколко social media и други дигитални канали.

Ако имате желанието да сте наш партньор (клиент или колега) – пишете ми на info [at] interactage . com

Аз, като консултант на компании и организатор на фирмени обучения и конферентни събития

Вече над 7 години развивам консултантска дейност в България и чужбина, а екипът ни организира професионални програми за бизнес обучения за компании от страната. Успоредно с това сме организатори на конферентни програми на тема маркетинг, реклама и комуникация, насочени към представителите на бизнеса в градове от страната.
Повече информация ще откриете в сайта на проекта ни www.PresenTHINK.com

Ако имате нужда от професионална консултация или фирмено обучение – пишете ми на info [аt] interactage . com или на ivosiliev [аt] gmail.com

Опитът не си струва, ако не бъде споделян, развиван и прилаган.

В това вярвам и във всеки удачен за мен момент опитвам да споделя своя опит с онези Хора, за които ти споделих по-горе. Вярвам и, че ти също си от тях, и е страхотно, че тук се запознаваме, за да можем да се запознаем истински и някъде някога на живо.

В този блог влагам част от моите познания, мисли и идеи като разменна монета срещу твоите познания, мисли, идеи, а защо не и приятелство, бизнес партньорство, подкрепа, съвет? Надявам, че “сделката” е добра 🙂 ? Сигурен съм, че с теб ще намерим много интересни идеи, които да коментираме! Сигурен съм, че можем да се сприятелим и да си бъдем полезни чрез този блог! Ще се радвам ако наистина стане така.

Можеш да ме откриеш също и в:

Професионален сертификат за преминати изпити, практика и обучения към международната Програма за маркетинг консултанти на Facebook, издаден от компанията “Фейсбук”:

Желая ти приятно четене!
+Иво Илиев

Our discussion have One comment

  1. Pingback: Иво Илиев в рубриката “5 отговора от практици” | Отвъд ириса...

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS