незавиSIM

Искам да съм незавиSIM от предизвестия и договори.
Искам да не съм завиSIM от оставащи минути, групи, активирани услуги и месечни лимити.

Все ми е едно дали разни SIMпатяги ще вдигат телефона и ще отговарят неадекватно на въпросите ми относно сметките, които твърдят, че им дължа. Важното е да разбират, че не искам да съм завиSIM от техния бос, нито от неговия конкурент.

В един момент ние, техните клиенти, нямаме право да се меSIM в тяхната политика към клиентите. Те гледат да я скрият от нас за да не научим какви са правата ни. И когато един ден разбереш как са те поробили, ако решиш да не си хриSIM и да подадеш оплакване срещу тях, те ти показват дискретно, че това е най-безсмисленото действие в живота ти, защото няма кой да реагира.

Страшно е, когато трябва да проSIM обяснения за какво си плащаме и какво получаваме… и когато има нередности да губим желание да ги углаSIM, защото сме свикнали да няма резултати.

Страшно е да си завиSIM.

P.S.> За да напишете коментар по-долу трябва да публикувате 30-месечно предизвестие в коментарите по-долу 😛


Тази статия е разгледана общо 2 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

 1. Yavor Syarov 14.07.2011 на 21:21

  Говори ми… Май месец платих 600 лв. тази седмица още 400 ….вече изравних фактурите. Не за друго ама от октомври нямаше кой да ми издаде фактура и сега наведнъж всичко

  Reply
 2. Васил Тошков 08.05.2011 на 23:34

  Аз вече от около година съм си преместил телефоните на предплатени програми и живея по-спокойно. На минута плащам повече, но пък говоря по-малко и по-качествено, смея да твърдя 🙂

  Но не ми спират телефоните, защото не съм си платил фактурата, която още не съм получил. И малко по-трудно ти натписват сметката, защото не си на сметка и след всеки разговор ти пише колко ти е струвал и колко ти остава.

  И всичко като си го пиша на името на фирмата и вземам фактури от това, излиза, че май говоря по-евтино от някои на договори.

  Reply
 3. Стамен Стаменов 08.05.2011 на 19:14

  Искам да съм незавиSIM от кредитори, които ми обясняват, че "Ще направим договора изискуем" и да ми слагат глоби за забавени плащания ахахахаха 🙂 или запор на незнам какво си дето не е на мое име 🙂 шоу. Всеки иска да гледа на теб като на дойна крава.

  Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *