Филма за края на света – “2012”

Пресен, пресен излезе пълният трейлър на филма за края на света на Ronald Emmerich, наречен “2012”. Името на филма и идеята му се свързва с 2012 година, която е последна от календара на древните Маи. Според предсказанията 2012г. ще е последна за човечеството и планетата Земя – година, в която серия от бедствия ще заличат планетата.

Страхотни визуални ефекти, добър подбор актьори (Джон Кюсак ще играе една от главните роли) и завладяваща и плашеща тематика. Оставям ви с трейлъра:

[zdvideo]http://www.youtube.com/watch?v=F6hGgbE-r0k&annotation_id=annotation_10697&feature=iv[/zdvideo]

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на компанията BrandFormance - официален маркетинг партньор на Facebook.
___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат дългогодишен опит в маркетинга и рекламата на международни компании, част от които са: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, WINBET, BMW, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и член на "Българска E-Commerce Асоциация". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити практически знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата Brandformance in Action, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

С уважение,
Иво

Share:

Our discussion have COMMENTS (2)

  1. kak taka e karaq na sveta az poprincip nevqrvam no to naistina li e ? ;(

    Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS