SEO (Search Engine Optimization) конференция 2010 – Програма и лектори

Втората по рода си SEO (Search Engine Optimization) конференция 2010 наближава – едно от може би най-значимите събития в SEO бранша. Конференцията се провежда за втори път и наскоро писах тук за това къде и как ще се проведе (вижте в: “SEO Конференция 2010″).

От тогава, до сега предстоящото на 11.юни.2010г. събитие предизвика голям интерес от страна на колегите в тази сфера и на собствениците на сайтове и наскоро беше обявена и програмата на SEO (Search Engine Optimization) конференция 2010:

“SEO за нови сайтове” с лектор Васил Тошков

В тази лекция ще се разграничат новите сайтове от тези, които вече имат “стаж” в интернет пространството, като ще се предоставят ценни съвети и информация за това как се прави оптимизация за търсещи машини за новите сайтове.

“Планиране на ефективни SEO кампании” с лектор Георги Георгиев

Във всички случаи, когато стане дума за SEO, както всеки друг рекламен инструмен става дума и за ROI – възвръщаемост на инвестициите. Доброто планиране на ефективна SEO кампания би гарантирало добрата последваща възвръщаемост. Г-н Георги Георгиев ще разкаже подробно за добрите практики в SEO планирането и бюджетирането.

“Новите възможности за SEO – локални резултати, видео и резултати в реално време” с лектор Станислав Димитров

Една интересна за мен лекция от тазгодишната SEO Конференция. Възможностите, които Google предоставя акцентират все по-осезаемо върху локално SEO, видео SEO и резултати в реално време. Какво е бъдещето на SEO ще разкаже г-н Станислав Димитров.

Фактори за позициониране през 2010

Кои фактори от оптимизацията за търсещи машини повишават и кои намаляват своята тежест. Onpage, onsite и връзки.

“The Buying Cycle & Google AdWords” с лектор Александър Георгиев

Как да задвижим циклите на покупко-продажбите чрез Google AdWords рекламните платени кампании. Една изключително полезна лекция от г-н Александър Георгиев, която ще е от голяма полза за онлайн търговците и предприемачите. Как да подтикнете хората към покупка онлайн чрез AdWords ще разберете на тази лекция.

“Видове ефективност в интернет рекламата” с лектор Мартин Попов

За Premium рекламата и Performance рекламата, Social маркетинг, Email маркетинг ? Начини за измерване на рекламната ефективност в интернет пространството и добри практики в използването на информационните мрежи онлайн.

“От оптимизация за машини и алгоритми към оптимизация за хора” с лектор Мартин Линков

Нещо, от което (както по-редовните читатели на блога ми сигурно са забелязали… ако има такива де 🙂 ) се вълнувам силно през последните месеци и се радвам, че ще се коментира на SEO Конференцията. “Как Twitter и Facebook планират да променят света на SEO и търсенето и как да се възползваме максимално от възможностите свързани с платформата @anywhere на twitter както like бутона на facebook, open graph – предизвикателствата и иновациите свързани с тях.”

Как социалните медии влияят на SEO

Също много се радвам, че на SEO Конференцията ще се обърне внимание на влиянието на социалните медии върху оптимизацията за търсещи машини.

Дискусия и въпроси с участието на всички лектори на SEO конференция 2010 – от това по-хубаво здраве му кажи 🙂

Презентации в зала 2

“SEO за конкретен сайт” с лектор Мартин Христов

Анализ на предварително предложени сайтове. Тук теорията ще се приложи на практика.

“SEO и Usability” с лектор Калин Василев

Вечното дерби между SEO и Ползваемост (ех, че хубава българска дума) ще се коментира и на тазгодишната SEO Конференция от г-н Калин Василев.

“Изграждане на мултиезични сайтове” с лектор Иво Апостолов

Също една от лекциите, които очаквам с нетърпение да изнесе моят адаш Иво Апостолов. Голямо предизвикателство е да се изгради и оптимизира многоезичен сайт.

Както сами виждате – програмата е толкова пълна и красноречива, че SEO (Search Engine Optimization) конференция няма как да не си заслужава вниманието. Същевременно цената за присъствие си е направо символична.

За повече информация можете да посетите официалния сайт на SEO Конференция 2010


Тази статия е разгледана общо 10 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

1 Коментар

  1. Pingback: Блог на Иво Илиев | SEO Конференция 2010

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *