HATEbyte на сайта на WebIT

Днес е вечерта на 11.Октомври.2009г.

WebIT, е-Маркетинг и е-Бизнес Експо 2009, се проведе преди три дни – на 7-ми и 8-ми октомври.

От тогава насам написах в моя блог 2 статии за WebIT, които бяха доста обширни и мисля, че си заслужаваше да отделя цялото си време за тях (в интерес на истината смятам да пиша още доста неща, които научих и разбрах от експото, но това ще е в следващите дни). Експото беше наистина страхотно, запомнящо се събитие в бранша!

След всичко написано напълно съзнателно и целенасочено пропуснах да линкна към сайта на WebIT и ако някой се чуди защо – веднага ще обясня.

Днес, след 3 дни(11.10.2009) в сайта на WebIT, на първа страница пише следното: “Утре в 8:00 часа отварят регистрационните бюра на Webit пред зала 3 (ет.7) на НДК, София.” В Webit Новини пише следното: “Можете да наблюдавате на живо панелите от Зала 3: Презентационна по време на самото събитие” (новина от 7.10.2009г.)

Ако исках да правя HATEbyte(нещо като linkbyte, но измислено от българи за българи) щях да линкна още преди два дни към сайта на WebIT и да го оставя сам да се излага пред моите читатели, но няма да линкна докато някой не се сети да напише нещо мааалко по-актуално. Иначе става смешно – вярно, че само около 11 блогъра са написали впечатленията си от WebIT (един от тях е моя милост), ама пък в официалния сайт на WebIT не са написали и едно изречение до момента. Разберете ме правилно – немога да пратя хората там и утре в 8 сутринта да ме псуват от 7-мия етаж на НДК!

UPDATE: Малко пъти ме изненадват приятно, но когато това стане съм много щастлив. Днес бях приятно изненадан от бързата реакция на екипа на WebIT – сайта им е вече актуализиран и дори предостави много интересна информация за бъдещето на Експото и е-Академията! Благодаря за приятната изненада WebIT, мога само да ви поздравя! Когато нещта се случват аз лично като блогър съм доволен и мотивиран, че след думите има и дела.


Тази статия е разгледана общо 3 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

 1. Пламен Русев 13.10.2009 на 16:49

  Здравейте,
  здравей Мартин, “гусин Русен” е.. но всъщност съм Пламен и съм Русев:) и никога за нищо на света не “от…..м” никой още по малко проектите които създавам след като зная колко много хора са се трудили за да се случи това, което беше Webit. Но всеки прави пропуски и явно тук нещо е било пропуснато, но вече не е … вашите коментари и идеи са повече и нужни и важни за нас…Благодаря! и до скоро 🙂

  Reply
 2. Мартин 12.10.2009 на 15:06

  Хах, добре си ги подредил. Наистина е жалко да отебеш напълно “детето” си, както го нарече гусин Русен след като навърши пълнолетие 🙂

  Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *