Семинарът Social Me Workshop стартира през 2012 с актуални дискусии

Posted by Иво Илиев in Други разни on януари 24, 2012

Предстои 7-мото издание на Social Me Workshop на 24.02.2012г. отново в „Интерпред“ СТЦ, София.

Стартът е повече от впечатляващ – нова визия, нов сайт, повече теми и знания, по-интересни формати на провеждане.

Този път организаторите решиха да заложат на по-интересна програма, предимно от дискусионни панели, в които водещи са известни експерти в областта на дигиталния бизнес, маркетинг и PR, а участници сте вие – всички присъстващи в публиката със своите въпроси, казуси, проблемни ситуации и необходимост от помощ и съвет в сферата на социалните медии.

Не веднъж съм казвал, че Social Me Workshop има за основна тема социалните мрежи, но самото събитие се превръща в една такава. Тези, които са присъствали на лекциите и дискусиите в предходните издания знаят много добре за какво говоря. Наистина много собственици на брандове имат нужда от професионално консултиране и минимумът базови знания за най-популярните теми на съвременния дигитален свят – Facebook, блогосфера, онлайн репутация и дигитален PR, е-маркетинг и бизнес. Именно това са акцентите на Social Me Workshop #7 с заглавието „Тенденции в социалните медии през 2012г.“.

Програмата ще започне с една от най-интересните лично за мен теми – Social Media. Ще се води от двама добре познати лектори на серията събития – Ален Попович и Бисер Вълов. Те имат много какво да кажат и покажат като успешни практики, казуси, евентуално проблеми, които могат да възникнат. Ще стане дума за организирането и провеждане на facebook игри и промоции; какво предстои в социалните медии; какви са тенденциите; как да комуникираме с феновете; практически примери, които „работят“ и др.

След това уоркшопът продължава с друго познато лице от сцената на събитието – Евгени Йорданов. Той ще засегне една доста популярна тема – за сигурността в Интернет. Сигурен съм, че ще успокои всички ваши страхове по темата и ще даде доста полезни съвети за бъдещата ви практика.

Програмата след това продължава с трима страхотни експерти и приятели, които имат много опит и ще ви дадат безценни съвети. Това са Деси Бошнакова, Любомир Аламанов и Борис Луканов. Те ще говорят за дигитален PR и различните техники и методи за популяризиране на вашите продукти или услуги. Това ще стане под формата на дискусия, в която ще може да зададете своите въпроси и да поставите казуси от вашата практика. Един от интересните акценти е кризисния PR и мениджмънта на репутацията онлайн. Определено си заслужава тази дискусия да се следи много внимателно.

За завършек в залата на Интерпред СТЦ ще се създаде една истинска социална мрежа, в която водещи са едни от най-изявените блогъри и лидери на мнение в българското интернет пространство. Това са Василена Вълчанова, Борил Богоев, Евгени Йорданов, Бисер Вълов,  Майк Рам, Пламен Петров, Крис Георгиев и др.
Те ще говорят за една също много любима на мен тема – корпоративните блогове. Винаги съм твърдял, че блоговете могат да бъдат само лични, независимо дали представят организация или персона. Този съвет, обаче, съвсем няма да ви е достатъчен, ако сте решили да имате корпоративен блог. Останалите съвети ще получите именно на този последен дискусионен панел.

Би било странно ако все още се чудите дали да присъствате на първото за 2012г. издание на Social Me Workshop #7.

Особено след като може да направите ранни регистрации с отстъпка от тук.

Ако пък вече сте се записали може да зададете въпроси към лекторите от формата за коментари по-долу, или в сайта на събитието 🙂

Задайте въпрос към лекторите

 

Иво Илиев

___ Повече за автора четете от тук | YouTube канал | Facebook страница ___ Иво Илиев e управител на дигиталните маркетинг компании BOLANDILA и InteractAGE. ___ Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат опит в маркетинга и рекламата на международни компании. Практикува като консултант, водещ на корпоративни обучения, лектор. ___

Comments (1)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *