Ерата на триизмерните реклами в България настъпи

3D видео рекламите, или т.нар. стерео клипове вече се правят и у нас. Всъщност не става дума само за видео реклами, а и за музикални клипове, анимации, филми, визуализации и пр. видео продукции. Стерео видеата ще могат да се заснимат в България с апаратура и качество, които с нищо няма да отстъпят на подобни услуги по света.
Vrabchev Real-3D и Cineplex дори вече са организирали уникално събитие за всички колеги в сферата на триизмерната визуализация и анимация, рекламата, дизайна и видеото. Vrabchev и Cineplex ще представят първото стерео-кино у нас. Датата е 14.10.2009г. от 10:00 в Cineplex(CSS до Хемус) – тогава ще можем да видим първия стерео(3д) клип, в който участва Влади Въргала като гид в триизмерният виртуален свят.
Организаторите са обещали страхотно изживяване, добро настроение и… специалните очила за гледане на 3D 🙂 Тук е официалната покана


Тази статия е разгледана общо 5 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *