Впечатляващи Viral Видео реклами

С риск това да е най-кратката статия в блога ми, се надявам за вас тя да е най-интересна, защото без много думи ви предлагам да посетите няколко вирусни видео реклами, използващи новите възможности на двата най-големи видео портала в света.

Приятно гледане:

Samsung

Ocean King

The Expendables

Honda

Tostitos Salsa

И още един пример по темата в блога на ABC Design Varna

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на компанията BrandFormance - официален маркетинг партньор на Facebook.
___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат дългогодишен опит в маркетинга и рекламата на международни компании, част от които са: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, WINBET, BMW, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и член на "Българска E-Commerce Асоциация". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити практически знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата Brandformance in Action, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

С уважение,
Иво

Our discussion have COMMENTS (5)

 1. Наистина форматът е TakeOver, спор няма, но самото видео в крайна сметка има viral ефект и, предполагам, с такава цел е избран точно този формат.

  Отговор
 2. это не вирусное видео, а видео брендинг, формат TakeOver

  Отговор
 3. Ако сте мяркали и други подобни реклами ще се радвам да споделите в коментарите тук!

  Отговор
 4. Иво , кога ще видим твой вирал видеоклип??

  Отговор
  1. надявам се скоро, зависи дали някой ще си поръча 🙂

   Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS