Nike – Напишете бъдещето

Една страхотна реклама на Nike, която искам да споделя с вас, защото тя някак успява да разбие преградата между кумирите и феновете, между култа и хората, които го създават и разпространяват. „Напишете бъдещето“(„Write the future“) наистина важи за Руни, Роналдиньо, Дрогба и Роналдо, защото те са играчи, които пишат историята на футбола, дават самочувствие на цели нации, предизвикват световен интерес с дребни жестове и големи постижения. Вероятно с тази футболна метафора от Nike искат да ни покажат, че всеки е отговорен за съдбата си и трябва да има стремежи, които да го тласкат към победата във всички нейни измерения. „Напишете бъдещето“ си още сега и със сигурност ще има кой да го чете утре.

Приятно гледане!

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS