Търсите си работа по време на криза? Просто съберете заедно онлайн репутацията и Google AdWords!

Знаете ли, че има начин да работите за най-добрите криейтив директори в Ню Йорк само срещу $6 ?! Представяте ли си?? За около 10-тина лева един досетлив копирайтър е успял да получи страхотни предложения за работа от най-добрите работодатели в неговия град!

Алек Браунщайн работи като главен копирайтър в рекламен магазин Y&R New York. Алек се е досетил, че както самият той следи постоянно своята репутация в интернет чрез Google, така го правят и всички останали. Включително и неговите любими криейтив директори. Алек решил да провери тези хора в Google и установил, че в резултатите няма платени AdWords обяви. Алек веднага стартирал AdWords кампания и тъй като нямало други конкуренти, които да искат да рекламират по тези ключови думи, той получил оферта от Google за 15 цента на клик!

Резултатът? За няколко месеца Алек получил предложения за работа от всички криейтив директори без един. Да не говорим, че получил награда от двете престижни класации за реклама: “The One Show” и “The Clios”. И всичко това за 6 щатски долара! Ето на това му се казва да си търсиш работа в стил “out of the box”!

Вижте видеото:

Базирано на информация от Mashable.com


Тази статия е разгледана общо 7 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

  1. Ивелина Атанасова 17.05.2010 на 15:00

    Всъщност според мен става дума за “един гениален копирайтър” – евала на пича!

    Reply
  2. климатик 17.05.2010 на 11:48

    Евала! Много досетлив, много добро решение 🙂

    Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *