Търсите си работа по време на криза? Просто съберете заедно онлайн репутацията и Google AdWords!

Знаете ли, че има начин да работите за най-добрите криейтив директори в Ню Йорк само срещу $6 ?! Представяте ли си?? За около 10-тина лева един досетлив копирайтър е успял да получи страхотни предложения за работа от най-добрите работодатели в неговия град!

Алек Браунщайн работи като главен копирайтър в рекламен магазин Y&R New York. Алек се е досетил, че както самият той следи постоянно своята репутация в интернет чрез Google, така го правят и всички останали. Включително и неговите любими криейтив директори. Алек решил да провери тези хора в Google и установил, че в резултатите няма платени AdWords обяви. Алек веднага стартирал AdWords кампания и тъй като нямало други конкуренти, които да искат да рекламират по тези ключови думи, той получил оферта от Google за 15 цента на клик!

Резултатът? За няколко месеца Алек получил предложения за работа от всички криейтив директори без един. Да не говорим, че получил награда от двете престижни класации за реклама: “The One Show” и “The Clios”. И всичко това за 6 щатски долара! Ето на това му се казва да си търсиш работа в стил “out of the box”!

Вижте видеото:

Базирано на информация от Mashable.com

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have COMMENTS (2)

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS