Кои онлайн модни марки предпочитата онлайн посетителите? Facebook има отговор за вас!

Представете си, че имате възможност да видите статистики с над 800 световни модни марки и данни кои са най-предпочитани сред потребителите на Facebook. Страхотно?! Момент – сега си представете, че тези данни са безплатни и добре подредени, както и че ежедневно се обновяват и допълват с още модни брандове! Невероятно?!

Ок – сега спрете да си представяте и посетете този адрес:
http://stylophane.com/fbi/

Модния индекс във Фейсбук на компанията “Стилофан” е достатъчно изчерпателен и добре подреден, за да Ви помогне ако смятате например да започнете онлайн търговия у нас и в чужбина. Отделно, че това си е и един добър каталог на модните брандове във Фейсбук и можете да разгледате страниците на всеки от тях в социалната мрежа.
Аз лично намерих много адреси за брандирани микросайтове във Facebook фен страниците.

И сега нещо по-интересно: можете да създадете свой собствен индекс с брандове чрез “Стилофан”. Това става на този адрес: http://stylophane.com/spi/ . Съответно можете и да търсите и сравнявате брандове от същото място.

Приятно ровичкане! Надявам се тази находка да ви е била полезна по някакъв начин.

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на компанията BrandFormance - официален маркетинг партньор на Facebook.
___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат дългогодишен опит в маркетинга и рекламата на международни компании, част от които са: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, WINBET, BMW, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и член на "Българска E-Commerce Асоциация". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити практически знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата Brandformance in Action, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

С уважение,
Иво

Our discussion have COMMENTS (2)

 1. Интересно!
  Може някой и модна марка “Илиянци” да предложи:Р

  Майтап да става!

  Поздрав!
  КостА

  Отговор
  1. И аз се чудя защо са изтървали този български моден монополист!

   Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS