Десетте заповеди на SEO-тата

I. Аз съм SEO, твой спец, който ти изведе сайта от дъното на Google, от неговия sandbox.Да не даваш на друг да ти рови по сайта освен мене.

II. Не си прави илюзии, че сайта ти ще е добре с туй що е горе в хедъра, що е долу във футъра и що е по средата в бодито; Не се кланяй и не служи на произволни PPC програми, защото аз съм SEO, твоят спец и моите съвети трябва да почиташ;

III. Не ме търси напразно за консултации, защото няма да считам за нужно да ти отговарям;

IV. Помни съботния ден, защото тогава почивам. И ти почивай, и Google Bot да почива, и статистиките на сайта – стига сте работили толкова! Това важи с двойна сила за неделите!

V. Почитай хостинга и съпорта си, за да продължи да работи сайта ти в Интернет, за оптимизацията на който се грижа аз, твоето SEO, твоят спец.

VI. Не си спирай хостинга;

VII. Не ме сменяй с друго SEO;

VIII. Не ме питай кое как го правя;

IX. Само хубави работи казвай на познатите си за мен;

X. Не пожелавай ранг-а на ближния си, нито индексациите, нито посещенията му, нито импресиите, нито рекламодателите и каквото да е нещо, свързано със сайта му.


Тази статия е разгледана общо 2 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

1 Коментар

  1. Антон 04.08.2009 на 15:15

    хахаха уникално е 😉 “Не пожелавай ранг-а на ближния си” 😉

    Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *