Десетте заповеди на SEO-тата

I. Аз съм SEO, твой спец, който ти изведе сайта от дъното на Google, от неговия sandbox.Да не даваш на друг да ти рови по сайта освен мене.

II. Не си прави илюзии, че сайта ти ще е добре с туй що е горе в хедъра, що е долу във футъра и що е по средата в бодито; Не се кланяй и не служи на произволни PPC програми, защото аз съм SEO, твоят спец и моите съвети трябва да почиташ;

III. Не ме търси напразно за консултации, защото няма да считам за нужно да ти отговарям;

IV. Помни съботния ден, защото тогава почивам. И ти почивай, и Google Bot да почива, и статистиките на сайта – стига сте работили толкова! Това важи с двойна сила за неделите!

V. Почитай хостинга и съпорта си, за да продължи да работи сайта ти в Интернет, за оптимизацията на който се грижа аз, твоето SEO, твоят спец.

VI. Не си спирай хостинга;

VII. Не ме сменяй с друго SEO;

VIII. Не ме питай кое как го правя;

IX. Само хубави работи казвай на познатите си за мен;

X. Не пожелавай ранг-а на ближния си, нито индексациите, нито посещенията му, нито импресиите, нито рекламодателите и каквото да е нещо, свързано със сайта му.

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have One comment

  1. хахаха уникално е 😉 „Не пожелавай ранг-а на ближния си“ 😉

    Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS