Как да управляваме Instagram бизнес профила си от компютър или лаптоп?

Един кратък трик, който ще ви даде възможност да използвате всички функции на Instagram от настолния си компютър, включително създаване на нов пост, Instagram Story, редакция на профил, Discovery и пр. – неща, които на мобилната версия ги има, но когато отворим www.instagram.com на настолния компютър или лаптоп, липсват.

Съответно мъчението е да правим банери под настолното устройство, после да ги качваме някъде онлайн, след което да си ги теглим на телефона и от там да качваме. Сложно и времеемко. С този трик ще е ненужно.

Следвайте стъпките:

  • първо трябва да се сдобиете с Google Chrome браузъра
  • после през Google Chrome отивате на www.instagram.com
  • след това натискате заедно клавишите Ctrl, Shift и буквата I от клавиатурата на компютъра
  • ще се отвори т.нар. „конзола“ на браузъра в долната му част. После натиснете Ctrl, Shift и буква M заедно, за да активирате режима за емулация на мобилно устройство. Чрез този режим браузъра симулира отваряне на сайта от мобилен телефон, като можете да изберете от горното падащо меню.
  • това е – би трябвало вече да виждате в Instagram прозореца, най-долу, контролите за добавяне на нов пост, search и пр.
  • ако все още не виждате контролите – отидете в address bar-a на браузъра си (горе, където пишете URL адрес) и напишете instagram.com БЕЗ www. отпред, след което натиснете Enter. Страницата ще се презареди и вече ще виждате контролите от мобилното приложение.

Това е всичко 🙂

Споделям ви и екран на описаните неща. Успех с управлението на бизнес профила и личния профил в Instagram.

Иво Илиев

___ Повече за автора четете от тук | YouTube канал | Facebook страница ___ Иво Илиев e управител на дигиталните маркетинг компании BOLANDILA и InteractAGE. ___ Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат опит в маркетинга и рекламата на международни компании. Практикува като консултант, водещ на корпоративни обучения, лектор. ___

Comments (0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *