Двудневно обучение presenTHINK за електронен бизнес и дигитален маркетинг във Варна

Posted by Иво Илиев in Други разни on септември 15, 2014

Втора година с PresenTHINK

Радвам се, че отново ще сме във Варна за поредното двудневно обучение от формата „PresenTHINK“

За тези от вас, които не знаят какво представляват обученията „PresenTHINK“ следва да поясня, че това не са стандартните семинари, а по-различен формат обучителни програми, които съчетават лекции, упражнения (които лектори и гости заедно преминават), анализи на живо, коментари по казуси и дискусии на място.

presenthink-6

„PresenTHINK“ е една идея, която съществува от миналата година, когато направихме първите 4 обучения в гр. Варна, провели се в претъпканата зала на БНР. След това „PresenTHINK“ имаше успех и в гр.София с обучение за социалните медии в Интер Експо Център. Обученията във Варна и София бяха подкрепени от наши приятели и партньори, на които отново използвам възможността да благодаря, защото бяха наистина страхотни! Това са bTV News, ICN.bg, J-Point печатници, Moreto.net, SEOM , вина „Trastena“ и много други.

presenthink-5

Новата ни „Работилница“ във Варна подготвя богата програма с множество обучения

Тази година форматът „PresenTHINK“ вече има самостоятелна зала в гр.Варна, която нарекохме „Работилница“, защото планираме там да проведем серия обучения на тема дигитален бизнес, маркетинг и комуникации. Говоря в множествено число, защото успяхме да реализираме „Работилницата“ заедно с моите колеги и приятели от Rocket.bg, Inbound.bg и NextCopy, заедно с агенциите ни InteractAGE и METAMARK .

presenthink-1

Направихме новия формат заедно, защото колегите са отлични професионалисти с богат практически опит в сферите на SEO, онлайн търговия и продажби, дигитални комуникации, онлайн репутация, е-реклама и дигитален копирайтинг. Заедно с тях ще можем да затворим пълен цикъл от знания в сферата на дигиталната индустрия и така да предложим максимално качествени обучения за нуждите на бизнеса и други професионалисти.

presenthink-2

Програма, направена за съвременния бизнес и специалисти от гр.Варна и региона

Обученията са отлична възможност модерно мислещите бизнесмени от гр.Варна и региона да получат достъпни знания за тяхното успешно и печелившо интернет присъствие. Лично аз, като жител на града, съм радостен, че през последните няколко години тук нещата се развиват – с колегите наблюдаваме все повече успешни електронни магазини, корпоративни представяния онлайн и social media активности. Затова, ако смятате, че Вашата фирма има нужда да бъде в час със съвременния дигитален маркетинг и бизнес възможности – включете се в PresenTHINK на 26-27.септември.2014г. в гр. Варна. Регистрацията става само онлайн от тук.

presenthink-8

Защо да присъствате на обученията на 26-ти и 27-ми?

Никога не съм обичал да изтъквам ниската цена като предимство, но наистина се постарахме цената да е абсурдно ниска – 135лв. за около общо 600 минутна програма, разпределени в цели два дни. Обикновено за същата цена може да получите 1-3 часа консултация. Подобна програма в България по принцип е на над два пъти по висока цена, но целта на пилотното издание на „PresenTHINK Работилница“ е то да бъде максимално достъпно за 20-те души, които се регистрират първи.

presenthink-3

Истината е, че във Варна и региона подобни обучения са рядкост, защото бизнес средата се смята за по-изостанала в областта на дигиталния маркетинг отколкото в някой други големи градове в страната. Аз и колегите имаме по-различни наблюдения и те са базирани на фактите от предходните ни обучения в града – залите бяха претъпкани, а желанието на местните представители на бизнеса и маркетинга – наистина огромно. Тогава се запознахме с много приятни и дейни личности, и останахме взаимно доволни от провелите се събития. Твърдо вярвам, че и на пилотното издание ще се случи същото.

presenthink-4

Само 20 души е залата, защото искаме да можем да обърнем внимание на всеки и да дадем нужните отговори. Така, че който успее да се запише преди да свършат малкото свободни места (вече наистина има много малко) – той ще има възможност да научи много праткически съвети и решения за своето дигитално представяне и монетизация.

presenthink-7

Какво подготвяме като част от обучението?

  • засягаме топ областите на дигиталния маркетинг и бизнес. Това са оптимизация аз Google и Yandex, маркетинг във Facebook, платена и ефективна интернет реклама, онлайн репутация, копирайтинг и ползваемост;
  • ще имаме дискусионен панел, в който гостите ще могат да ни зададат конкретните си въпроси, проблеми и казуси, на които ще се постараем да дадем също конкретни решения и отговори;
  • ще правим анализ на сайтове на живо – така собствениците им ще могат да видят кои са положителните и отрицателните страни на сайтовете им – подобен одит е скъп и трудоемък процес, който тук ще е част от цената на обучението;
  • аз и четирима професионалиста в различни области ще проведем множество лекции по най-актуалните теми за интернет продажбите и бизнеса онлайн;
  • цената е наистина смешно ниска, местата са доста малко. Регистрацията става само онлайн от тук!
  • след обучението в рамките на 2 месеца даваме интернет адрес само на гостите на обучението, където те ексклузивно ще имат достъп до ресурси, които периодично ще качваме, касаещи темите от обучението.

presenthink-9

 

Ще съм радостен да се видим и запознаем лично по време на PresenTHINK!

Желая Ви успех!

Иво Илиев

___ Повече за автора четете от тук | YouTube канал | Facebook страница ___ Иво Илиев e управител на дигиталните маркетинг компании BOLANDILA и InteractAGE. ___ Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат опит в маркетинга и рекламата на международни компании. Практикува като консултант, водещ на корпоративни обучения, лектор. ___

Comments (0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *