bg1Докато почти всички брандове за дрехи и мода показват как с техните продукти жените са по-красиви и желани, една тайландска компания споделя съвсем друга философия – жените вече са красиви. Те винаги са красиви, защото са добри.

“Тя беше една съвсем обикновена жена, но когато се усмихваше на детето си, виждах колко е красива всъщност” – една от репликите, част от трите видеа в дигиталната кампания на Wacoal, която стартира в YouTube от средата на януари.2014. Заедно с нея стартира и уеб сайт , в който всеки може да сподели истинската красота на жена, която обича, или която познава.

Трите видеа разказват три наистина трогващи човешки истории. Действителни истории за съдбите на три различни жени, които са красиви просто, защото са истински добри.

Ето ги и видеата:
Тази статия е разгледана общо 8 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

1 Коментар

  1. Александър Ненов 27.10.2014 на 15:58

    Тази кампания показва, че мисията, визията и ценностите на Wacoal не са просто стандартните корпоративни документи, които да красят офис стените, а са реално преживяни и екипът искрено вярва в тях. Ако наистина всяка компания се води от своите мисия, визия и ценности, тогава бизнес климата ще бъде значително по-приятен и устойчив. Страхотно попадение Иво!

    Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *