Други разни автор: Иво Илиев

Световно признание от Facebook за агенцията ни


 

Горд съм да споделя, че агенцията ни беше одобрена за включване в една от най-престижните професионални общности за facebook marketing – Facebook Studio. Това е един проект на компанията „Фейсбук“, в който периодично се показват едни от най-добрите фейсбук промоции, приложения и кампании, реализирани от агенции и организации от целия свят.

Ние сме първата агенция от България, която бе приета във Facebook Studio и първата от България, която има одобрена маркетинг кампания, проведена във Фейсбук. Кампанията най-вероятно ще участва в тазгодишните награди на Facebook за application. Също така тази кампания свързвам с един от най-невероятно щастливите мигове от моя живот – раждането на сина ми (когато се раждаше разработвахме фейсбук приложението, а с изписването му от родилното кампанията стартира).

Не искам да се фукам, но наистина съм радостен, че една малка агенция като Interactive Age, от една малка държава, отново беше забелязана от международно признати специалисти и получи тази акредитация. От над 2 години България няма нито една кампания или агенция, одобрени за включване във Facebook Studio и именно за това се гордея, че успяхме да променим и сме първия представител от държавата ни. Сигурен съм, че скоро и други български колеги също да бъдат част от Facebook Studio, представяйки достойно бранша ни пред света. У нас има много такива талантливи и кадърни професионалисти, които го заслужават.

Що се отнася до кампанията, с която бяхме включени във Facebook Studio, искам да благодаря сърдечно на всички колеги и на приятелите от Ozone.bg за доверието и професионализма. Не на последно място – да благодаря и персонално на един страхотен специалист, човек и най-вече мой приятел – Васи Вълчанова. Това е една от многото страхотни идеи на Васи, които многократно съм давал за отличен пример в свои обучения и лекции у нас, а вече кампанията ще могат да видят и специалисти по цял свят. Гордея се, че сме приятели и сме имали шанса да работим заедно и да правим невероятни неща.

Кампанията може да видите тук: https://www.facebook-studio.com/gallery/submission/take-a-day-off-on-the-15th .

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *