Едни от най-добрите международни маркетингови практици се събират на международна конференция в Букурещ, Румъния, на 18.10.2012г. Събитието се казва “Лидери на маркетинга” и е целодневна конференция за маркетинг и иновации, която ще представи новите тенденции в областта на маркетинга, дигиталните бизнес и медии, както и най-иновативния инструментариум за провеждане на цялостни кампании в този бранш.

Освен интересната програма, на събитието се очаква аудитория от над 200 топ мениджъри и управители от средно ниво, част от най-известните 500 компании, представители на рекламни и медийни агенции.
Ранните записвания са с отстъпка до 15-ти юни, което е скоро, затова побързайте и се запишете на http://www.leadersinmarketing.ro. Румъния не е толкова далече, а събитието определено си заслужава 🙂
Събитието се организира от Linked Events и Renaud и има достатъчно разнообразна програма за целия ден (18.октомври.2012г.): лекции, дискусии и дебати по актуални теми, нетуоркинг, интерактивни уоркшопи и конферентни сесии. Организаторите обещават десетки case studies и практически примери, както и стратегии за отключване на bottom line ROI за успешни продажби от маркетинга.

Блогчето е един от международните медийни партньори, което изключително ме радва, защото е част от това страхотно събитие, което предстои наесен.

Един от лекторите на събитието ще е проф. Пол Гарисън, чието име се свързва с кампаниите на Procter & Gamble и Coca-Cola. Пол Гарисън е управляващ директор в Garrison Group, който има 25 години опит в областта на маркетинга и множество статии и книги за иновации в бранша. Друг известен лектор е Тим Уолтърс – президент на InfoTech Marketing, с над 20 години опит в маркетинга, финансите, планирането и управлението на проекти. Колин Шей, вицепрезидент “Стратегическо планиране и регулации” във Vodafone Чехия, също е един от потвърдилите участие лектори на събитието. Също така с лекция се включва Кейт Хамилтън, маркетинг директор на Myriad AG, и едно от известните имена в областта на B2B комуникациите.

Ето какво сподели Пол Рено, организатор на събитието и Head Coach: “Събрахме най-добрите, с истински световен опит, тези хора са ментори по душа. Не е възможно да се събере по-добър талант, за да научите повече за маркетинга. Ето защо питаме  нашите гости, дали са готови да предизвикат собственото си мислене за маркетинга?”

„Leaders in Marketing ще е не само събитие, но едно ценно обучение, осигуряващо актуално, приложимо на практика съдържание, отлични възможности за нетуоркинг с най-големите лидери на мнение в маркетинговата и комуникационна индустрия.” добави Oana Molodoi, управляващ партньор в Linked Events.

Както писах и по-горе – в момента може да се регистрирате с цели 45% намаление за ранно записване! Определено си струва, но все пак имате време да прецените сами до 15.юни.2012г., когато намалението ще отпадне.

Ще се радвам да се видим в красивия Букурещ наесен, по време на професионалната конференция “Лидерите в Маркетинга”!
Успех!


Тази статия е разгледана общо 2 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *