Web How Семинарът – въоръжава за интернет бизнес

Интернет е най-популярната среда за бизнес и инвестициите за присъствие в нея са нещо задължително и важно за всеки. За да сте добър бизнес стратег на интернет бойното поле, Вие трябва преди всичко да го познавате много добре.

Web How Семинар е събитието, което ще Ви даде тези практически знания.

Семинарът „Web How“ организира и събира на едно място специалисти в дигиталния бизнес и реклама, които ще разнищят всеки един детайл от възможностите, които интернет пространството предлага за вашия бизнес.

От изборът на домейн адрес на сайта Ви, през неговото структуриране, интерфейс и дизайн-оформление, та чак до SEO анализът му, подходите в електронната търговия и възможностите в блогосферата. За всичко това „Web How“ ни предлага да научим директно от „кухнята“ на утвърдените професионалисти.

Защо, обаче, ви пиша за „Web How Семинарът“? В програмата на събитието има нещо, което със сигурност би накарало всеки предприемач и бизнесмен, който иска да инвестира в интернет, да посети събитието. Става дума за практическите анализи, които експерти ще правят на живо, по време на семинара.

Специалистите на Лукарт ще направят блиц анализ на реален сайт, на живо. Всеки от публиката ще може да предложи сайт, който експертите да разнищят и за който да Ви кажат силните и слабите страни. Подобна експертна консултация не е практика на подобни събития и със сигурност е нещо, което си струва.
Същевременно, към края на събитието, ще имате възможност за лични консултации и разговор с всеки от лекторите. Ще може да получите от тях лични отговори за своите бъдещи идеи в областта на дигиталния бизнес.

Освен възможностите за реални и практически съвети, Web How Семинарът ме грабна и с някой от лекциите в програмата.
Ако сте чели по-отдавна моят блог, няма как да не забележите моята слабост към SEO. В тази връзка нямаше как да пропусна, че на Web How ще се проведе лекция с двама от топ специалистите по оптимизация за търсачки: Станислав Димитров и Paris Childress. Тези хора имат много какво да кажат за търсачките и налагането на вашия сайт в тях. Нещо повече – по време на сесията те ще направят на живо SEO анализ на три сайта, отново давайки реални примери от практиката.

Какво повече да искаш от едно подобно събитие?
Е, има и още 🙂 Web How Семинар обръща внимание на електронната търговия в отделен лекционен панел с лектор Любомир Русанов. Ако сте се чудили как да предизвиквате онлайн продажби, как да изградите успешно уеб представителство, да създадете лоялна интернет клиентела – мястото ви е на Web How. Всеки елемент за онлайн търговия ще бъде прегледан под лупа за да се видят истинските ползи и възможности.

Разбира се това е само част от програмата, в която може да намерите още нещо от полза за вашия интернет бизнес и присъствие.

Та, ако сте решили, че е моментът да стъпите на бойното поле на интернет бизнеса – изберете си силните оръжия, с които да сте сигурни в победите си. „Оръжейната“ отваря на 7-ми юни 2011 и се казва „Web How Семинар“.
Нападайте 🙂

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have COMMENTS (9)

 1. Pingback: Блог на Иво Илиев | Лукарт разнищиха интерфейса на кафявото блогче на WebHow Семинарa

 2. Pingback: Блог на Иво Илиев | Лукарт разнищиха интерфейса на кафявото блогче на WebHow Семинарът

 3. благодаря за споделеното! Определено събитието ще си заслужава!

  Отговор
 4. наистина практическите анализи и примери са нещо много ценно и рядко се случва при обучения и семинари.

  Отговор
 5. Харесва ми това, че ще има практически анализи. Повечето подобни семирани имат за цел да обяснят колко скъп е трудът на специалистите и как те работят с пот на челото и на светлината на лоена свещ като Паисий и колко е важно да им дадеш 4000 лева, за да има техните деца кво да ядът! И накрая нищо не научаваш или научаваш само това, което си "откраднеш". Ама защо да им плащаш, ако трябва да крадеш?

  Отговор
  1. Искам да кажа Първо Труда не е Скъп,напротив труда е Безплатен единствено и само от теб зависи един специалист може само да те насочи,но ако на теб не ти се учи няма смисъл нито да четеш нито да започваш каквото и да е било.

   Отговор
  2. В момента, в който почнат да ми обясняват на семинар колко много се трудят специалистите и колко са неуморни, се чувствам адски пре*бан! Организатори на семинари, не правете така, ако сте чували за социални мрежи, Гугъл и подобни!

   Отговор
  3. 4000 хиляди лева едва ли има какво да ми каже след като последните 3 години съм научил доста повече отколкото той ще спомене на този семинар колкото и да е голям.Всеки Интернет Предприемач си има нисша най-малко ако искате може още да говорим по темата.

   Отговор
 6. Лол, благодаря за споменаването – надяваме се да събитието да е интересно и да успеем да покажем колко много общо имат SEO и Usability. Ще се видим там (или на SEO-конференцията) предполагам : ).

  Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS