SEO Конференция 2011 предстои скоро!

SEO Конференция 2011Вече се превърна в една успешна и приятна традиция всяка година всички, които имат интерес към оптимизация за търсачки, управление на онлайн репутацията и маркетинг за търсещи машини, да се съберат в специализирания форум, наречен “SEO Конференция”.

По традиция, в рамките на един ден, SEO специалистите ще могат да се информират за новите тенденции, успешните практики и бъдещите планове в бранша. Ще имаме възможност да се запознаем с нови колеги и да поговорим професионално със стари приятели, които активно следят и практикуват SEO, ORM, SEM.

Тези, които вече сме присъствали на събитието, знаем, че то е един много полезен и креативен начин за професионално развитие. “SEO Конференция” е подходяща както за експертите в областта на SEO, така и за начинаещи, които следят този вид дейност и се интересуват от новите възможности за оптимизация за търсещи машини.

Следете http://searchengines.bg/

» Още за събитието “SEO Конференция”

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на компанията BrandFormance - официален маркетинг партньор на Facebook.
___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат дългогодишен опит в маркетинга и рекламата на международни компании, част от които са: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, WINBET, BMW, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и член на "Българска E-Commerce Асоциация". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити практически знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата Brandformance in Action, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

С уважение,
Иво

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS