SEO Конференция 2011 предстои скоро!

SEO Конференция 2011Вече се превърна в една успешна и приятна традиция всяка година всички, които имат интерес към оптимизация за търсачки, управление на онлайн репутацията и маркетинг за търсещи машини, да се съберат в специализирания форум, наречен “SEO Конференция”.

По традиция, в рамките на един ден, SEO специалистите ще могат да се информират за новите тенденции, успешните практики и бъдещите планове в бранша. Ще имаме възможност да се запознаем с нови колеги и да поговорим професионално със стари приятели, които активно следят и практикуват SEO, ORM, SEM.

Тези, които вече сме присъствали на събитието, знаем, че то е един много полезен и креативен начин за професионално развитие. “SEO Конференция” е подходяща както за експертите в областта на SEO, така и за начинаещи, които следят този вид дейност и се интересуват от новите възможности за оптимизация за търсещи машини.

Следете http://searchengines.bg/

» Още за събитието “SEO Конференция”


Тази статия е разгледана общо 2 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *