“Успешен онлайн маркетинг” с примери от практиката

Омръзнало ми е, когато отида на семинар, обучение, или когато чета професионална литература, авторите да ми изсипят куп сухи статистики и още по-сухи изводи на тяхна база. Рядко се случва някой с опит да го сподели на своите зрители или читатели. В крайна сметка “Кама-Сутра” е едно отлично четиво, защото първо е била практиката и чак след това описанието й на теория, нали 🙂

Да се върна на темата. Във Варна предстои промоция на книгата “Успешен онлайн маркетинг с 65 примера от практиката”. А когато говорим за практика в е-маркетинга, авторите, Жюстин Томс и Денис Георгиев, определено имат какво да споделят. Книгата беше представена в столицата и е време официално да се промотира във Варна. Това ще се случи идната събота (27.11.2010г.) в 12,15ч. в Public. Ще имате възможност не само да закупите книгата, но и да се запознаете с един от авторите – Денис Георгиев.

Кратък коментар на авторите: “Нека тази книга бъде подадена ръка към всички, които все още със скептицизъм гледат на сайтовете и онлайн маркетинга. Със сигурност книгата ще е полезна и на всички, включили в бизнес плановете си редизайн на корпоративното присъствие онлайн и всичко останало, което ще направи бизнеса им наистина релевантен и в Интернет. Вероятно предприемачи, ръководители на проекти или собственици на малък и среден бизнес, защо не и студенти, също ще могат да се възползват от споделените от нас опит и знания в редовете на тази книга.”

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигиталните маркетинг компании InteractAGEBrandFormance.
___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Има богат дългогодишен опит в маркетинга и рекламата на международни компании, част от които са: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, WINBET, BMW, Eucerin, Ford, Clinique, SIS Technology, NOKIA и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и член на "Българска E-Commerce Асоциация". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити практически знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата Brandformance in Action, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

С уважение,
Иво

Our discussion have COMMENTS (5)

 1. Много хубава книга. Достъпно написана и приятна за четене 🙂

  Отговор
 2. Книжката е много приятна и блага! Чете се на един дъх и определено има какво ново да ви хрумне след като я прочетете 😉

  Отговор
 3. Благодаря за ревюто 🙂

  Книгата я има по всички големи книжарници – поне навсякъде където съм поглеждал я има.

  Отговор
 4. Pingback: Justine Toms' blog » Blog Archive » как написахме Успешен онлайн маркетинг

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS