“Успешен онлайн маркетинг” с примери от практиката

Омръзнало ми е, когато отида на семинар, обучение, или когато чета професионална литература, авторите да ми изсипят куп сухи статистики и още по-сухи изводи на тяхна база. Рядко се случва някой с опит да го сподели на своите зрители или читатели. В крайна сметка “Кама-Сутра” е едно отлично четиво, защото първо е била практиката и чак след това описанието й на теория, нали 🙂

Да се върна на темата. Във Варна предстои промоция на книгата “Успешен онлайн маркетинг с 65 примера от практиката”. А когато говорим за практика в е-маркетинга, авторите, Жюстин Томс и Денис Георгиев, определено имат какво да споделят. Книгата беше представена в столицата и е време официално да се промотира във Варна. Това ще се случи идната събота (27.11.2010г.) в 12,15ч. в Public. Ще имате възможност не само да закупите книгата, но и да се запознаете с един от авторите – Денис Георгиев.

Кратък коментар на авторите: “Нека тази книга бъде подадена ръка към всички, които все още със скептицизъм гледат на сайтовете и онлайн маркетинга. Със сигурност книгата ще е полезна и на всички, включили в бизнес плановете си редизайн на корпоративното присъствие онлайн и всичко останало, което ще направи бизнеса им наистина релевантен и в Интернет. Вероятно предприемачи, ръководители на проекти или собственици на малък и среден бизнес, защо не и студенти, също ще могат да се възползват от споделените от нас опит и знания в редовете на тази книга.”


Тази статия е разгледана общо 13 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

 1. Елена Цанкова 10.08.2012 на 22:15

  Много хубава книга. Достъпно написана и приятна за четене 🙂

  Reply
 2. Тихомир Петров 30.11.2010 на 17:35

  Книжката е много приятна и блага! Чете се на един дъх и определено има какво ново да ви хрумне след като я прочетете 😉

  Reply
 3. Dennis 30.11.2010 на 17:07

  Благодаря за ревюто 🙂

  Книгата я има по всички големи книжарници – поне навсякъде където съм поглеждал я има.

  Reply
 4. Pingback: Justine Toms' blog » Blog Archive » как написахме Успешен онлайн маркетинг

 5. Андрей Димитров 25.11.2010 на 17:24

  Добавям я в колекцията си с книги, само да я пуснат и в Пловдив!

  Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *