Спестете време и усилия за социалните мрежи чрез Nutshell Mail

За да не губите време в преглеждане на социалните мрежи, Nutshell Mail Ви предлага е-мейл абонамент за най-известните от тях. Как да се възползвате и да спестите време и усилия, прочетете по-долу:

Какво представлява услугата Nutshell Mail? Безплатна ли е?

Да. Безплатна и достъпна за всеки.
Nutshell Mail изпраща в избран от вас час от денонощието и ден от седмицата мейли на пощата ви, в които има извадка от най-интересното, което се случва в социалните мрежи, в които участвате. Мейлите са много добре подредени и с тях ще спестите доста досадно време за ровичкане из социалните приложения.

Как да се регистрирам за услугата  Nutshell Mail?

За да бъде по-лесна регистрацията, предварително влезте с име и парола в тези социални мрежи, в които имате регистрация. Nutshell Mail (NM) поддържа следните социални мрежи: Facebook, MySpace, Twitter, LinkedIn. Затова, ако имате акаунт в някоя от тези мрежи – първо влезте в него.

nutshell mail

След това посетете адреса https://nutshellmail.com/register/ – кликнете върху тези социални мрежи в горния списък, за които имате регистрация и искате да ползвате услугата NM. От изскачащи прозорци всеки от социалните сайтове ще поиска разрешение за свързване, което трябва да дадете с натискането на съответния бутон. След като се свържете със социалните мрежи в трите текстови полета по-долу запишете e-mail и парола за да ви бъде изпратено електронно писмо с потвърждаване на Вашата регистрация за NM.

Как да организирам изпращането на e-mail-и от Nutshell Mail?

nutshell mail

Отново става много лесно. Първо влезте с e-mail и паролата си оттук: https://nutshellmail.com/login/ , след което ще видите иконките на достъпните за свързване социални мрежи, а под тях – тези мрежи, с които вече сте свързали услугата NM.

nutshell mail

От „Delivery Times“ в лявото меню ще може да изберете ден от седмицата, часове, в които да ви бъдат изпращани писма на e-mail-а и часовата ви зона (потърсете GTM +02:00, Sofia). В общи линии това е всичко, което е необходимо да знаете за услугата – останалото е удоволствието от използването й. Надявам се, че ще ви е от полза и че ще ви спести излишното време и усилия за социалните мрежи, въпреки, че вероятно вече доста хора знаят за тази услуга.

P.S.> Казаха ми, че е добре да слагам и картинки на screenshot-ове, та – сложих 🙂

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have One comment

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS