Спестете време и усилия за социалните мрежи чрез Nutshell Mail

За да не губите време в преглеждане на социалните мрежи, Nutshell Mail Ви предлага е-мейл абонамент за най-известните от тях. Как да се възползвате и да спестите време и усилия, прочетете по-долу:

Какво представлява услугата Nutshell Mail? Безплатна ли е?

Да. Безплатна и достъпна за всеки.
Nutshell Mail изпраща в избран от вас час от денонощието и ден от седмицата мейли на пощата ви, в които има извадка от най-интересното, което се случва в социалните мрежи, в които участвате. Мейлите са много добре подредени и с тях ще спестите доста досадно време за ровичкане из социалните приложения.

Как да се регистрирам за услугата  Nutshell Mail?

За да бъде по-лесна регистрацията, предварително влезте с име и парола в тези социални мрежи, в които имате регистрация. Nutshell Mail (NM) поддържа следните социални мрежи: Facebook, MySpace, Twitter, LinkedIn. Затова, ако имате акаунт в някоя от тези мрежи – първо влезте в него.

nutshell mail

След това посетете адреса https://nutshellmail.com/register/ – кликнете върху тези социални мрежи в горния списък, за които имате регистрация и искате да ползвате услугата NM. От изскачащи прозорци всеки от социалните сайтове ще поиска разрешение за свързване, което трябва да дадете с натискането на съответния бутон. След като се свържете със социалните мрежи в трите текстови полета по-долу запишете e-mail и парола за да ви бъде изпратено електронно писмо с потвърждаване на Вашата регистрация за NM.

Как да организирам изпращането на e-mail-и от Nutshell Mail?

nutshell mail

Отново става много лесно. Първо влезте с e-mail и паролата си оттук: https://nutshellmail.com/login/ , след което ще видите иконките на достъпните за свързване социални мрежи, а под тях – тези мрежи, с които вече сте свързали услугата NM.

nutshell mail

От “Delivery Times” в лявото меню ще може да изберете ден от седмицата, часове, в които да ви бъдат изпращани писма на e-mail-а и часовата ви зона (потърсете GTM +02:00, Sofia). В общи линии това е всичко, което е необходимо да знаете за услугата – останалото е удоволствието от използването й. Надявам се, че ще ви е от полза и че ще ви спести излишното време и усилия за социалните мрежи, въпреки, че вероятно вече доста хора знаят за тази услуга.

P.S.> Казаха ми, че е добре да слагам и картинки на screenshot-ове, та – сложих 🙂


Тази статия е разгледана общо 16 пъти от датата на нейното публикуване
Благодаря Ви за подкрепата! Надявам се тя да Ви бъде полезна и ще съм още по-благодарен ако напишете мнение в коментар или споделите статията в социалните мрежи.

1 Коментар

  1. nathalie 28.10.2009 на 10:57

    благодаря 🙂

    Reply

Оставете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *