HATEbyte на сайта на WebIT

Днес е вечерта на 11.Октомври.2009г.

WebIT, е-Маркетинг и е-Бизнес Експо 2009, се проведе преди три дни – на 7-ми и 8-ми октомври.

От тогава насам написах в моя блог 2 статии за WebIT, които бяха доста обширни и мисля, че си заслужаваше да отделя цялото си време за тях (в интерес на истината смятам да пиша още доста неща, които научих и разбрах от експото, но това ще е в следващите дни). Експото беше наистина страхотно, запомнящо се събитие в бранша!

След всичко написано напълно съзнателно и целенасочено пропуснах да линкна към сайта на WebIT и ако някой се чуди защо – веднага ще обясня.

Днес, след 3 дни(11.10.2009) в сайта на WebIT, на първа страница пише следното: „Утре в 8:00 часа отварят регистрационните бюра на Webit пред зала 3 (ет.7) на НДК, София.“ В Webit Новини пише следното: „Можете да наблюдавате на живо панелите от Зала 3: Презентационна по време на самото събитие“ (новина от 7.10.2009г.)

Ако исках да правя HATEbyte(нещо като linkbyte, но измислено от българи за българи) щях да линкна още преди два дни към сайта на WebIT и да го оставя сам да се излага пред моите читатели, но няма да линкна докато някой не се сети да напише нещо мааалко по-актуално. Иначе става смешно – вярно, че само около 11 блогъра са написали впечатленията си от WebIT (един от тях е моя милост), ама пък в официалния сайт на WebIT не са написали и едно изречение до момента. Разберете ме правилно – немога да пратя хората там и утре в 8 сутринта да ме псуват от 7-мия етаж на НДК!

UPDATE: Малко пъти ме изненадват приятно, но когато това стане съм много щастлив. Днес бях приятно изненадан от бързата реакция на екипа на WebIT – сайта им е вече актуализиран и дори предостави много интересна информация за бъдещето на Експото и е-Академията! Благодаря за приятната изненада WebIT, мога само да ви поздравя! Когато нещта се случват аз лично като блогър съм доволен и мотивиран, че след думите има и дела.

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have COMMENTS (2)

  1. Здравейте,
    здравей Мартин, „гусин Русен“ е.. но всъщност съм Пламен и съм Русев:) и никога за нищо на света не „от…..м“ никой още по малко проектите които създавам след като зная колко много хора са се трудили за да се случи това, което беше Webit. Но всеки прави пропуски и явно тук нещо е било пропуснато, но вече не е … вашите коментари и идеи са повече и нужни и важни за нас…Благодаря! и до скоро 🙂

    Отговор
  2. Хах, добре си ги подредил. Наистина е жалко да отебеш напълно „детето“ си, както го нарече гусин Русен след като навърши пълнолетие 🙂

    Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS