Ексклузивно видео на филма за края на света „2012“

След като видях, че най-интересни за вас са темите за логото на виваком, оптимизация на сайтове и края на света (какъв контраст, а 🙂 ), реших да направя този пост с новите няколко минутни кадри от филма. Надявам се, че сценария ще е поне на половина толкова добър, колкото са и специалните ефекти, но … предстои да видим ноември месец. Сега ви желая приятно гледане:

За автора 

___
YouTube канал | Facebook страница
___
Иво Илиев e управител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age Limited, официален маркетинг партньор консултант на Facebook.

___
Иво Илиев е практик в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите от 2003г. Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации". Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Our discussion have COMMENTS (3)

  1. надявам се това да не е вярно за края на света ..

    Отговор
  2. Лелее този филм изглежда доста добре направен. Нещо в последно време само филми за края на Света – малко ми писна, но може би ще изгледам и този

    Отговор
  3. Това определено ще се гледа на кино. Благодаря за споделеното видео.

    Отговор

Join the discussionSHARE YOUR THOUGHTS