SEO Конференция 2010


 

Разбира се при подобно събитие няма как блогосферата да не се самомобилизира и да не анонсира SEO Конференция 2010. И аз като скромна част от българското интернет пространство съм и малко горд, и малко развълнуван, че у нас се обръща подобаващо внимание на SEO бранша и SEO услугите и това става на едно високо професионално ниво именно на SEO Конференцията.

До момента в сайта на SEO Конференцията е обявено следното:
„Място на провеждане на SEO конференция 2010 : зала Витоша с 300 места в Интер Експо Център !
Зала Витоша е оборудвана с аудио и дискусионна система, система за симултанен превод (до 4 езика), интернет и телефонна връзка. Възможно е използването и на допълнителни технически средства: мултимедия, лаптоп, плазмен екран, видеокамера, шрайбпроектор, флипчарт, видео, TV, монитор, DVD плеър, факс апарат, копирна машина.“

Ако не сте от София може да разберете подробно как се стига до мястото на провеждане на SEO Конференция 2010 оттук

Сега нека разкажа малко за SEO Конференция 2010. Педварително трябва да спомена, че нямам някакви лични наблюдения, защото миналата година, въпреки голямото ми желание, бях възпрепятстван да посетя събитието. Затова ще се придържам към информацията от уеб сайта на SEO Конференция 2010, а дай Боже тази година да успея и да присъствам на събитието лично.

SEO Конференция 2010, както вече се досещате, ще постави актуалните тенденции в SEМ и SEO като база за изучаване, дискусия и натрупване на практически знания. Конференцията ще се проведе на 11 юни 2010, от 9:00 до 18:00 ч. и ще включва 7 лекции по 35 минути всяка. Ще има и кръгла маса за дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсещи машини. По този начин след всяка лекция ще има възможност за нейното дискутиране, отговори на въпросите на присъстващите и обогатяване на знанията. Организаторите са обещали темите да бъдат максимално близки до практическата работа на SEM и SEO специалистите, което ще направи SEO Конференция 2010 едно изключително полезно мероприятие.

Все още лекторите не са известни. Същото важи и за темите на SEO Конференция 2010, но тази информация ще е налична в сайта вероятно съвсем скоро.

» Ново! Вижте лекторите и програмата на SEO Конференция 2010 оттук!

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител съм на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford и много други. През годините имах възможността както да практикувам това, което истински обичам, така и да споделям своя опит по време на фирмените консултации, обучения и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която стартирах преди години.
От участията си като лектор на някой от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в някой от топ университетите в страната - разбрах, че знанията ни са най-ценни ако бъдат споделяни, дискутирани и развивани. Затова продължавам да поддържам своя блог и да търся приложението на съвременните иновации в дигиталния маркетинг.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

4 коментара

  • така и не намерих информация на сайта им как да се закупи пропуск

    • Май скоро и това ще го има, на този етап все още информацията е малко

  • Прав си, че ще прави отклик в блогосферата… поне в блогосферата на уеб бранша. Всички ще са там, дори и да не са SEO-та. Аз бях миналата година… добро прекарване беше. Не научих нищо ново, но ако си добър професионалист няма и как да очакваш от такива конференции да научиш нови неща. Трябва да си напред с играта иначе конкуренцията те мачка 😉

    • На едно такова събитие дори и комуникацията, запознанствата и дискусиите си струват отиването. Да не говорим за знанията, които ще предложат лекторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!