Кои онлайн модни марки предпочитата онлайн посетителите? Facebook има отговор за вас!


 

Представете си, че имате възможност да видите статистики с над 800 световни модни марки и данни кои са най-предпочитани сред потребителите на Facebook. Страхотно?! Момент – сега си представете, че тези данни са безплатни и добре подредени, както и че ежедневно се обновяват и допълват с още модни брандове! Невероятно?!

Ок – сега спрете да си представяте и посетете този адрес:
http://stylophane.com/fbi/

Модния индекс във Фейсбук на компанията „Стилофан“ е достатъчно изчерпателен и добре подреден, за да Ви помогне ако смятате например да започнете онлайн търговия у нас и в чужбина. Отделно, че това си е и един добър каталог на модните брандове във Фейсбук и можете да разгледате страниците на всеки от тях в социалната мрежа.
Аз лично намерих много адреси за брандирани микросайтове във Facebook фен страниците.

И сега нещо по-интересно: можете да създадете свой собствен индекс с брандове чрез „Стилофан“. Това става на този адрес: http://stylophane.com/spi/ . Съответно можете и да търсите и сравнявате брандове от същото място.

Приятно ровичкане! Надявам се тази находка да ви е била полезна по някакъв начин.

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

2 коментара

 • Интересно!
  Може някой и модна марка „Илиянци“ да предложи:Р

  Майтап да става!

  Поздрав!
  КостА

  • И аз се чудя защо са изтървали този български моден монополист!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *