Как да поканим някой в Google+


 

Стъпките са точно три:

1. Казвате на приятеля си да влезе в http://profiles.google.com и да си регистрира потребителски профил. Ако вече има регистриран – да попълни информацията за него и да добави снимка

2. Влизате в своя Google+, избирате „Кръгове“ и ще видите различни потребители в правоъгълничета. Най-лявото правоъгълниче е празно и има текст „Нов човек“ – кликнете и в полето, което ще ви излезе напишете е-мейл адресът на този, който желаете да поканите. Добавете го в кръг и изпратете.

3. Отидете на Google+ Поток (http://plus.google.com) и кликнете в полето „Споделете какво ви се случва“. Напишете някакъв текст, например „Заповядай в Google+“. Под полето за споделяне ще видите второ поле, в което може да добавяте социални кръгове или хора, до които да е адресирано съобщението. Добавете същия е-мейл адрес, който по-рано поканихте и кликнете „Споделяне“.

В случай, че имате налични покани може да се върнете в „Кръгове“ и най-долу в браузъра ще се появи бутон за поканване в зелен цвят.

Ако изпитвате проблеми или няма кой да ви покани, попълнете тази форма, за да ви поканя аз:

Вашият Email *

Вашият Email (отново) *

Защо искате да получите покана за Google Plus?

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!