Facebook реклама чрез бизнес страници и календар на социалната активност


 

След изминалите уебинари, организирани от Facebook преди няколко дни вероятно голяма част от бизнеса „актуализира“ представите си за социалната мрежа и методиките за маркетинг в нея.

Нещата стават все по-различни и професионалистите в бранша знаят, че когато става дума за социални медии кампаниите и стратегиите трябва да са адаптивни и много ясни.

Facebook ни предоставиха интересен подход за лесно организиране на кампанията Ви чрез бизнес страница (по-известни като „фен страници“ у нас). Те обясняват с примери възможността и ефективността в използването на „социален календар“ или инструментариум за планиране на социалната активност. Идеята е много полезна и наистина работи в полза на facebook рекламата

Без да преразказвам повече – кликнете тук за да отворите документа с уроци и примери, който Facebook подготвиха за вас.

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *