Facebook реклама чрез бизнес страници и календар на социалната активност


 

След изминалите уебинари, организирани от Facebook преди няколко дни вероятно голяма част от бизнеса „актуализира“ представите си за социалната мрежа и методиките за маркетинг в нея.

Нещата стават все по-различни и професионалистите в бранша знаят, че когато става дума за социални медии кампаниите и стратегиите трябва да са адаптивни и много ясни.

Facebook ни предоставиха интересен подход за лесно организиране на кампанията Ви чрез бизнес страница (по-известни като „фен страници“ у нас). Те обясняват с примери възможността и ефективността в използването на „социален календар“ или инструментариум за планиране на социалната активност. Идеята е много полезна и наистина работи в полза на facebook рекламата

Без да преразказвам повече – кликнете тук за да отворите документа с уроци и примери, който Facebook подготвиха за вас.

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *