Как да събираме Facebook фенове през сайта си?


 

Знаете ли, че може да сложите бутон „Харесва ми“ в личния си сайт, и когато някой кликне на него да става фен на Вашата фен страница във Facebook?

Знаете ли, че може да мултиплицирате този бутон и да го поставите където и колкото пъти си искате и ефектът да е същият?

Дори при разработено Facebook приложение може вътре, в самото приложение да добавите на няколко места бутон „Харесва ми“ или „Препоръчвам“, и когато някой кликне на него автоматично да стане фен във фен страницата Ви?

Ще ви издам „тайната“ как да правите това, не заради нещо друго, а заради куп безхаберни спамери, които правят сума ти безсмислени фен страници във Facebook и ползват забранени методи (сигурно сте виждали т.нар. „анти-спам филтри“, които те правят фен на страницата) за набиране на фенове.

Ще издам „тайната“(не случайно я пиша в кавички, по-долу ще разберете, че изобщо не е тайна, нито загадка) с надеждата големия брой българи, които си мислят, че голямата тумба фенове води до някакъв успех, да разберат, че това всъщност не е така и да започнат да търсят във Фейсбук таргет аудитория.

Как да наслагате бутон „Харесва ми“ или „Препоръчвам“ където Ви душа иска:

1. Влезте тук

2. В „URL to Like“ запишете URL адресът на фен страницата

3. Направете си останалите настройки според вашите нужди и натиснете „Get code“. От изскочилия прозорец копирайте горния код.

4. Добавете копирания код където желаете – при клик на него хората ще стават фенове на фен страницата ви.

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!