Как да събираме Facebook фенове през сайта си?


 

Знаете ли, че може да сложите бутон „Харесва ми“ в личния си сайт, и когато някой кликне на него да става фен на Вашата фен страница във Facebook?

Знаете ли, че може да мултиплицирате този бутон и да го поставите където и колкото пъти си искате и ефектът да е същият?

Дори при разработено Facebook приложение може вътре, в самото приложение да добавите на няколко места бутон „Харесва ми“ или „Препоръчвам“, и когато някой кликне на него автоматично да стане фен във фен страницата Ви?

Ще ви издам „тайната“ как да правите това, не заради нещо друго, а заради куп безхаберни спамери, които правят сума ти безсмислени фен страници във Facebook и ползват забранени методи (сигурно сте виждали т.нар. „анти-спам филтри“, които те правят фен на страницата) за набиране на фенове.

Ще издам „тайната“(не случайно я пиша в кавички, по-долу ще разберете, че изобщо не е тайна, нито загадка) с надеждата големия брой българи, които си мислят, че голямата тумба фенове води до някакъв успех, да разберат, че това всъщност не е така и да започнат да търсят във Фейсбук таргет аудитория.

Как да наслагате бутон „Харесва ми“ или „Препоръчвам“ където Ви душа иска:

1. Влезте тук

2. В „URL to Like“ запишете URL адресът на фен страницата

3. Направете си останалите настройки според вашите нужди и натиснете „Get code“. От изскочилия прозорец копирайте горния код.

4. Добавете копирания код където желаете – при клик на него хората ще стават фенове на фен страницата ви.

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *