Wave: Реклама


 

Тъй като и аз се „влях“ във водите на Google Wave (благодаря на Огнян Младенов за поканата), реших да разровя надълбоко и да разгледам кода и ботовете. Меко казано съм впечатлен от огромните възможности на тази едва стартираща уеб апликация. Ако сред вас има абонати на Google Wave, заповядайте във вълната „Реклама“ или се обадете ако имате вълна на тази тематика.

Как да следите вълната „Реклама“? От менюто в ляво кликнете знака „+“ пред „Searches“. В новопоявилия се прозорец напишете Title: Реклама, Query: with:public tag:реклама . Също така отбележете с тикче „Archive“ под тези две полета и запишете. Това е всичко – в „Searches“ ще се появи ново подменю с име „Реклама“ 🙂

Следете вълната оттук ако имате акаунт за Wave (ако нямате ми пишете да ви номинирам):

Google Wave: Реклама

[wave id=“googlewave.com!w+HokNEljGJ“]

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

4 коментара

  • […] Приятно сърфиране по гребена на вълната Съвсем скоро ще се постарая да опиша как се прави публична вълна – нещо, което е аналог на фен страниците и групите във Facebook, но… по гугълски Сподели тази страница! […]

  • „Ако пък нямате акаунт – следете вълната оттук“-
    Това не е възможно (според мен) тъй като, за да виждаш вълната трябва да си логнат. иначе ти предлага прозрец, в който да се логнеш.

    • Преди това беше възможно, но както всички знаем Google Wave е в бета версия, която постоянно се ъпдейтва и подобрява. С други думи е нормално публикациите за Wave след някой друг месец да не са напълно актуални 🙂

  • Как ми се искаше и аз да имам покана за wave ама на, ще си чакам реда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *