От автора

Здравей,

Аз съм Иво Илиев и работя в сферата на онлайн маркетинга, интернет рекламата и комуникациите. В моя блог пиша за това, което ми е интересно, и с което съм се сблъсквал в своята професионална практика. Надявам се, че ще откриеш полезни неща за теб или твоя бизнес.

Минаха доста години откакто направих този блог. Отделям му време винаги, когато мога и имам нещо важно за споделяне. Правя го защото вярвам, че аз и ти можем да си бъдем полезни с това, което знаем и имаме желанието да споделим един на друг.

От 2003г. работя в Digital сектора и за този период научих, че най-скъпа е информацията, но най-ценни за Хората. Онези, които имат преценка за себе си и света си. Които отстояват позицията си и вярват в професионализма и лоялността. Тези, на чиято дума може да се разчита. Благодарение на моето блогче срещнах и срещам много такива истински Хора и съм благодарен на тях и на това място, което ни срещна за първи път.

Днес съм баща, управител съм на 3 агенции (InteractAGE, METAMARK, Interactive AGE), работя по международни проекти в сферата на дигиталния маркетинг, провеждам професионални консултации и споделям част от опита си с колеги и студенти. Това не ме е направило по-успешен от началото, когато вместо Google имаше Yahoo и вместо Facebook имаше mIRC. Това вярвам, че ме направи по-отговорен, повече мислещ и по-ясно преценяващ… по-опитен.

Опитът не си струва, ако не бъде споделян, развиван и прилаган.

В това вярвам и във всеки удачен за мен момент опитвам да споделя своя опит с онези Хора, за които ти споделих по-горе. Вярвам и, че ти също си от тях, и е страхотно, че тук се запознаваме, за да можем да се запознаем истински и някъде някога на живо.

В този блог влагам част от моите познания, мисли и идеи като разменна монета срещу твоите познания, мисли, идеи, а защо не и приятелство, бизнес партньорство, подкрепа, съвет? Надявам, че „сделката“ е добра 🙂 ? Сигурен съм, че с теб ще намерим много интересни идеи, които да коментираме! Сигурен съм, че можем да се сприятелим и да си бъдем полезни чрез този блог! Ще се радвам ако наистина стане така.

Можеш да ме откриеш също и в:

 

Желая ти приятно четене!