Реклама в Интернет автор: Иво Илиев

Ерата на триизмерните реклами в България настъпи


 

3D видео рекламите, или т.нар. стерео клипове вече се правят и у нас. Всъщност не става дума само за видео реклами, а и за музикални клипове, анимации, филми, визуализации и пр. видео продукции. Стерео видеата ще могат да се заснимат в България с апаратура и качество, които с нищо няма да отстъпят на подобни услуги по света.
Vrabchev Real-3D и Cineplex дори вече са организирали уникално събитие за всички колеги в сферата на триизмерната визуализация и анимация, рекламата, дизайна и видеото. Vrabchev и Cineplex ще представят първото стерео-кино у нас. Датата е 14.10.2009г. от 10:00 в Cineplex(CSS до Хемус) – тогава ще можем да видим първия стерео(3д) клип, в който участва Влади Въргала като гид в триизмерният виртуален свят.
Организаторите са обещали страхотно изживяване, добро настроение и… специалните очила за гледане на 3D 🙂 Тук е официалната покана

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *