Реклама в Интернет автор: Иво Илиев

Ерата на триизмерните реклами в България настъпи


 

3D видео рекламите, или т.нар. стерео клипове вече се правят и у нас. Всъщност не става дума само за видео реклами, а и за музикални клипове, анимации, филми, визуализации и пр. видео продукции. Стерео видеата ще могат да се заснимат в България с апаратура и качество, които с нищо няма да отстъпят на подобни услуги по света.
Vrabchev Real-3D и Cineplex дори вече са организирали уникално събитие за всички колеги в сферата на триизмерната визуализация и анимация, рекламата, дизайна и видеото. Vrabchev и Cineplex ще представят първото стерео-кино у нас. Датата е 14.10.2009г. от 10:00 в Cineplex(CSS до Хемус) – тогава ще можем да видим първия стерео(3д) клип, в който участва Влади Въргала като гид в триизмерният виртуален свят.
Организаторите са обещали страхотно изживяване, добро настроение и… специалните очила за гледане на 3D 🙂 Тук е официалната покана

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!