Семкаджийница автор: Иво Илиев

незавиSIM


 

Искам да съм незавиSIM от предизвестия и договори.
Искам да не съм завиSIM от оставащи минути, групи, активирани услуги и месечни лимити.

Все ми е едно дали разни SIMпатяги ще вдигат телефона и ще отговарят неадекватно на въпросите ми относно сметките, които твърдят, че им дължа. Важното е да разбират, че не искам да съм завиSIM от техния бос, нито от неговия конкурент.

В един момент ние, техните клиенти, нямаме право да се меSIM в тяхната политика към клиентите. Те гледат да я скрият от нас за да не научим какви са правата ни. И когато един ден разбереш как са те поробили, ако решиш да не си хриSIM и да подадеш оплакване срещу тях, те ти показват дискретно, че това е най-безсмисленото действие в живота ти, защото няма кой да реагира.

Страшно е, когато трябва да проSIM обяснения за какво си плащаме и какво получаваме… и когато има нередности да губим желание да ги углаSIM, защото сме свикнали да няма резултати.

Страшно е да си завиSIM.

P.S.> За да напишете коментар по-долу трябва да публикувате 30-месечно предизвестие в коментарите по-долу 😛

За автора 

-
YouTube канал | Facebook страница
-
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, Rittbul, CashCredit и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и има опит като лектор в най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

4 коментара

  • Говори ми… Май месец платих 600 лв. тази седмица още 400 ….вече изравних фактурите. Не за друго ама от октомври нямаше кой да ми издаде фактура и сега наведнъж всичко

  • Страшно е да си завиSIM. | незавиSIM http://me.lt/8q0nM

  • Аз вече от около година съм си преместил телефоните на предплатени програми и живея по-спокойно. На минута плащам повече, но пък говоря по-малко и по-качествено, смея да твърдя 🙂

    Но не ми спират телефоните, защото не съм си платил фактурата, която още не съм получил. И малко по-трудно ти натписват сметката, защото не си на сметка и след всеки разговор ти пише колко ти е струвал и колко ти остава.

    И всичко като си го пиша на името на фирмата и вземам фактури от това, излиза, че май говоря по-евтино от някои на договори.

  • Искам да съм незавиSIM от кредитори, които ми обясняват, че "Ще направим договора изискуем" и да ми слагат глоби за забавени плащания ахахахаха 🙂 или запор на незнам какво си дето не е на мое име 🙂 шоу. Всеки иска да гледа на теб като на дойна крава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *