Реклама в Интернет автор: Иво Илиев

Впечатляващи Viral Видео реклами


 

С риск това да е най-кратката статия в блога ми, се надявам за вас тя да е най-интересна, защото без много думи ви предлагам да посетите няколко вирусни видео реклами, използващи новите възможности на двата най-големи видео портала в света.

Приятно гледане:

Samsung

Ocean King

The Expendables

Honda

Tostitos Salsa

И още един пример по темата в блога на ABC Design Varna

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

5 коментара

  • Наистина форматът е TakeOver, спор няма, но самото видео в крайна сметка има viral ефект и, предполагам, с такава цел е избран точно този формат.

  • это не вирусное видео, а видео брендинг, формат TakeOver

  • Ако сте мяркали и други подобни реклами ще се радвам да споделите в коментарите тук!

  • Иво , кога ще видим твой вирал видеоклип??

    • надявам се скоро, зависи дали някой ще си поръча 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *