Семкаджийница автор: Иво Илиев

Първи юни е просто дата. Децата ги е имало и ще ги има и след това


 

Ще бъда кратък. Живея във време, в което у нас всеки ден едно дете е изоставяно от родителите си, в което обществото осъжда бабите-майки и непълнолетните майки, в което „планирана бременност“ са две напълно несъвместими думи, защото днес бременността се планира не само с партньора, но и с работодателя, социалните служби, здравните служби, икономическата среда в страната и пр., и пр. Времето, в което ни е страх къде ще пуснем децата си и как и дали те ще се върнат обратно те. Времето, което всяка година създава само за един ден работа на медиите, благотворителните организации, политиците и педофилите. Тези хора в този един ден, 1-ви юни, ангажират вниманието ни към себе си повече, отколкото към децата.

А те, децата, нямат оплаквания. Каквото им е интересно си го учат я от родителите, я от училище, я от улицата, я от интернет… Не знаят какво е пиар, рейтинг или кауза. Оставили са се в нашите ръце и протягат своите към тях. Колко деца можете да съберете в прегръдката си?

За автора 

-
YouTube канал | Facebook страница
-
Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, Rittbul, CashCredit и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации" и има опит като лектор в най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *