Семкаджийница автор: Иво Илиев

Първи юни е просто дата. Децата ги е имало и ще ги има и след това


 

Ще бъда кратък. Живея във време, в което у нас всеки ден едно дете е изоставяно от родителите си, в което обществото осъжда бабите-майки и непълнолетните майки, в което „планирана бременност“ са две напълно несъвместими думи, защото днес бременността се планира не само с партньора, но и с работодателя, социалните служби, здравните служби, икономическата среда в страната и пр., и пр. Времето, в което ни е страх къде ще пуснем децата си и как и дали те ще се върнат обратно те. Времето, което всяка година създава само за един ден работа на медиите, благотворителните организации, политиците и педофилите. Тези хора в този един ден, 1-ви юни, ангажират вниманието ни към себе си повече, отколкото към децата.

А те, децата, нямат оплаквания. Каквото им е интересно си го учат я от родителите, я от училище, я от улицата, я от интернет… Не знаят какво е пиар, рейтинг или кауза. Оставили са се в нашите ръце и протягат своите към тях. Колко деца можете да съберете в прегръдката си?

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!