Nike – Напишете бъдещето


 

Една страхотна реклама на Nike, която искам да споделя с вас, защото тя някак успява да разбие преградата между кумирите и феновете, между култа и хората, които го създават и разпространяват. „Напишете бъдещето“(„Write the future“) наистина важи за Руни, Роналдиньо, Дрогба и Роналдо, защото те са играчи, които пишат историята на футбола, дават самочувствие на цели нации, предизвикват световен интерес с дребни жестове и големи постижения. Вероятно с тази футболна метафора от Nike искат да ни покажат, че всеки е отговорен за съдбата си и трябва да има стремежи, които да го тласкат към победата във всички нейни измерения. „Напишете бъдещето“ си още сега и със сигурност ще има кой да го чете утре.

Приятно гледане!

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!