Nike – Напишете бъдещето


 

Една страхотна реклама на Nike, която искам да споделя с вас, защото тя някак успява да разбие преградата между кумирите и феновете, между култа и хората, които го създават и разпространяват. „Напишете бъдещето“(„Write the future“) наистина важи за Руни, Роналдиньо, Дрогба и Роналдо, защото те са играчи, които пишат историята на футбола, дават самочувствие на цели нации, предизвикват световен интерес с дребни жестове и големи постижения. Вероятно с тази футболна метафора от Nike искат да ни покажат, че всеки е отговорен за съдбата си и трябва да има стремежи, които да го тласкат към победата във всички нейни измерения. „Напишете бъдещето“ си още сега и със сигурност ще има кой да го чете утре.

Приятно гледане!

За автора 

Иво Илиев е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, NIVEA, Eucerin, CBA, Ford, Clinique, NOKIA, Magniflex, Rittbul и много други. Също така Иво Илиев е един от основателите на "Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации".
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания тук, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.
Иво има активно участие като ментор и лектор на някои от най-големите маркетинг събития у нас, както и като участник в бакалавърски и магистърски програми в университети в страната.
-
Уважаеми читателю,
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи или на твои приятели, за които решиш, че е полезна. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *