Търсите си работа по време на криза? Просто съберете заедно онлайн репутацията и Google AdWords!


 

Знаете ли, че има начин да работите за най-добрите криейтив директори в Ню Йорк само срещу $6 ?! Представяте ли си?? За около 10-тина лева един досетлив копирайтър е успял да получи страхотни предложения за работа от най-добрите работодатели в неговия град!

Алек Браунщайн работи като главен копирайтър в рекламен магазин Y&R New York. Алек се е досетил, че както самият той следи постоянно своята репутация в интернет чрез Google, така го правят и всички останали. Включително и неговите любими криейтив директори. Алек решил да провери тези хора в Google и установил, че в резултатите няма платени AdWords обяви. Алек веднага стартирал AdWords кампания и тъй като нямало други конкуренти, които да искат да рекламират по тези ключови думи, той получил оферта от Google за 15 цента на клик!

Резултатът? За няколко месеца Алек получил предложения за работа от всички криейтив директори без един. Да не говорим, че получил награда от двете престижни класации за реклама: „The One Show“ и „The Clios“. И всичко това за 6 щатски долара! Ето на това му се казва да си търсиш работа в стил „out of the box“!

Вижте видеото:

Базирано на информация от Mashable.com

За автора 

Казвам се Иво Илиев. Практикувам в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г. Управител съм в дигитална агенция "InteractAGE", където аз и екипът ми имаме удоволствието да работим над разнообразни кампании за наши международни и регионални клиенти.
Благодаря ти, за отделеното време над тази статия! Тя е написана за теб и всички читатели на блога с идеята да е от полза. Ще съм ти благодарен, ако решиш да я подкрепиш като я споделиш в социалните мрежи. За мен е важно да чуя твоето мнение по темата от статията, и ще се радвам да го споделиш в коментарите по-долу.
Author: Ivo Iliev

Кратка връзка към публикацията:

Facebook Comments

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ще бъда лектор на обучението…


Скъпи читатели,
Каня ви на обучението, което ще водя заедно с Димитър Димитров в София на 13.октомври.2017г.

Обучението е на една много важна тема за всеки специалисти и собственик на бизнес – ефективно рекламиране във Facebook и Google.

През първата седмица от обявяването на обучението 1/3 от местата бяха заети, затова побързайте и се регистрирайте от тук.

Можете да използвате промо-код ivosiliev за регистрация с отстпъка за читатели на блога.

Успех и до скоро виждане на събитието!